• Kate Middleton a făcut o apariție surpriză în timpul Eurovisionului, oferind câteva acorduri de pian piesei „Spaceman” a lui Sam Ryder.
  • Marea Britanie a găzduit Eurovisionul din acest an în numele Ucrainei, care nu a putut face acest lucru din cauza războiului cu Rusia.
  • Videoclipul în care apare Kate a fost înregistrat în Crimson Drawing Room, la Castelul Windsor, unde Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de seară albastră glamour cu un singur umăr și o pereche de cercei lungi.

Prințesa de Wales a avut o apariție surpriză în cadrul concursului Eurovision și și-a manifestat puternic sprijinul pentru Ucraina. Evenimentul a avut loc la Liverpool și a început cu o reprezentație a câștigătorilor ucraineni de anul trecut, Kalush Orchestra.

Potrivit The Independent, Marea Britanie, care s-a clasat pe locul al doilea în competiția din 2022 datorită interpretării spectaculoase a piesei „Spaceman” a lui Sam Ryder a găzduit Eurovisionul din acest an în numele Ucrainei, care nu poate face acest lucru din cauza războiului actual cu Rusia.

Telespectatorii au fost șocați să vadă pe Kate Middleton, pe marele ecran, în videoclipul piesei „Voices of a New Generation”. Ducesa de Cambridge a avut o scurtă apariție, oferind piesei câteva acorduri de pian.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Videoclipul, nregistrat la începutul acestei luni în Crimson Drawing Room, la Castelul Windsor o surprinde pe Kate, purtând o rochie de seară albastră glamour cu un singur umăr și o pereche de cercei lungi, eleganți.

Citește și: