• Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși purtând o altă discuție în timp ce erau opriți la un semafor, în Beverly Hills.
  • Fotografiile arată cum Ben este agitat în timp ce vorbește cu soția sa.
  • Fanii ar spune că există „probleme în paradis”, după ce cuplul a fost văzut într-o serie de schimburi tensionate în public.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși într-un nou schimb de replici, în public. Cei doi, care sunt căsătoriți de mai puțin de un an, se aflau în trafic, în Beverly Hills, când, s-au oprit la semafor și au avut o conversație „aprinsă”, scrie Daily Mail.

Fotografiile au fost făcute de un turist european. Acestea îl arată pe Ben la volan, vorbind cu Jennifer în timp ce aceasta stătea pe scaunul pasagerului din SUV, cu geamurile coborâte.

Cei doi erau atât de concentrați în discuție, încât nu păreau să fie conștienți de faptul că cineva din apropiere ar fi putut să privească sau să asculte. Jennifer, însă, părea mai rezervată și mai tăcută, în timp ce soțul ei vorbea și gesticula pe tot parcursul discuției. Turistul, care a fost martor la acest schimb de replici după ce a oprit lângă mașina lor, a declarat pentru DailyMail că părea „destul de clar” că Ben „era frustrat sau iritat”, în timp ce Jennifer părea „timidă”. „Este clar că pare aprins din partea lui, o discuție sau o ceartă. Nu erau alte mașini sau oameni pe stradă”, a adăugat sursa.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Fotografiile vin la doar o zi după ce un videoclip în care Affleck îi trântește ușa mașinii lui Jennifer a devenit viral pe rețelele sociale. Recentele schimburi de replici i-au determinat pe internauți să afirme că el este „nefericit” în căsnicia lor. O altă persoană de pe Twitter a scris: „Întotdeauna pare sătul și enervat”. „Poți să ai totul și totuși să fii trist”, a spus cineva într-un tweet.

Într-un moment stânjenitor, în timp ce poza pe covorul roșu, acum câteva zile, cântăreața avea o privire încruntată și gesticula către soțul ei, care părea furios. După ce au fost surprinși purtând o conversație tensionată, au revenit la zâmbetul lor.

Mai târziu, când cuplul a reușit să găsească poziția potrivită pentru o poză, actorul și-a rugat soția să se apropie mai mult, apoi s-a aplecat la urechea ei și i-a spus: „nu-ți face griji, iubito”. După ședința foto, Affleck s-a întors spre Jennifer și i-a spus „asta e, am terminat”, apoi a sărutat-o și a întrebat-o dacă se simte bine. Ben și Jennifer s-au căsătorit în august 2022. Ei s-au mai logodit anterior în 2002.

Citește și

Poliția din Louisiana a găsit un cadavru în congelatorul unui restaurant. Cum s-a întâmplat

FOTO. Steagul Ucrainei este prezent peste tot în Liverpool: „Oriunde te uiți, poți vedea culorile albastru și galben”. Ce părere au britanicii

Facebook Messenger nu va mai fi disponibil pe unele dispozitive. Milioane de utilizatori vor fi afectați de această schimbare