• Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost filmați în timpul unui conflict, după premiera filmului „The Mother”
  • Ben Affleck a fost surprins în timp ce i-a trântit soției sale portiera mașinii, după ce aceasta a urcat
  • Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de Twitter și a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor

Spiritele s-au încins la Holywood, după premiera filmului „The Mother”. În ciuda gesturilor tandre pe care cei doi le-au afișat în urmă cu două zile, pe covorul roșu, Jennifer Lopez și Ben Affleck par să sufere de probleme în cuplu. Potrivit Daily Record, Ben Affleck a fost surprins de paparazzi, în timp ce, așteaptă ca soția sa să urce în mașină, iar apoi trântește, nervos, portiera.

Videoclipul a ajuns viral pe internet și a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor. „Felul în care Ben Affleck a închis acea ușă a dus la o ceartă masivă”, a scris o persoană pe Twitter după ce a distribuit clipul”. Un altul a adăugat: „Ce se întâmplă cu Ben Affleck… se pare că poartă în spate toate problemele lumii”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Un utilizator a încercat chiar să îi ia apărarea lui Affleck, învinuindu-o pe Jlo, pentru reacția soțului său: „Îmi amintește de aceste tik toks care spuneau că ea nu era o persoană drăguță. Au spus că le spune șoferilor să nu o privească în ochi și că ia înapoi bacșișurile pe care Ben Affleck le lasă pentru angajații din service”.

Citește și: