• Actrița Elle Fanning a recunoscut că a fost refuzată pentru un rol, din cauza faptului că nu avea suficienți de mulți urmăritori pe Instagram.
  • Ea a discutat despre acest subiect cu Josh Horowitz în cadrul podcastului său „Happy Sad Confused”.
  • În prezent, starul „The Great” are 6,2 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Deși a lucrat cu regizori precum David Fincher, Tony Scott și Sofia Coppola încă de când era mică, fiind vedeta unor filme prestigioase, apreciate de critici, starul „The Great” a recunoscut că a pierdut un rol important într-un film, pentru că nu avea suficient de mulți urmăritori pe Instagram, relatează DECIDER.

Într-un interviu acordat lui Josh Horowitz în cadrul podcastului său „Happy Sad Confused”, Fanning a dezvăluit că a ratat o oportunitate deosebit de importantă, după ce un studio a pus mai mult preț pe numărul fanilor de pe rețelele de socializare, în ciuda performanțelor actriței.

„O dată, nu am primit un rol pentru ceva mare, pentru că… s-ar putea să nu fi fost doar acest motiv, dar acesta a fost feedback-ul pe care l-am auzit. A fost pentru că nu aveam suficienți urmăritori pe Instagram la momentul respectiv”, a explicat Fanning.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre proiectul pentru care a fost refuzată, ea a lăsat să se înțeleagă: „A fost pentru un lucru mai mare, ca o franciză”. Actrița a adăugat că nu ar refuza să apară într-o franciză mare, în stilul benzilor desenate, dacă s-ar ivi ocazia.

În prezent, Fallen se bucură de 6,2 milioane de fani pe pagina sa de Instagram.

Citește și: