• Actrița Elle Fanning a recunoscut că a fost refuzată pentru un rol, din cauza faptului că nu avea suficienți de mulți urmăritori pe Instagram.
  • Ea a discutat despre acest subiect cu Josh Horowitz în cadrul podcastului său „Happy Sad Confused”.
  • În prezent, starul „The Great” are 6,2 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Deși a lucrat cu regizori precum David Fincher, Tony Scott și Sofia Coppola încă de când era mică, fiind vedeta unor filme prestigioase, apreciate de critici, starul „The Great” a recunoscut că a pierdut un rol important într-un film, pentru că nu avea suficient de mulți urmăritori pe Instagram, relatează DECIDER.

Într-un interviu acordat lui Josh Horowitz în cadrul podcastului său „Happy Sad Confused”, Fanning a dezvăluit că a ratat o oportunitate deosebit de importantă, după ce un studio a pus mai mult preț pe numărul fanilor de pe rețelele de socializare, în ciuda performanțelor actriței.

„O dată, nu am primit un rol pentru ceva mare, pentru că… s-ar putea să nu fi fost doar acest motiv, dar acesta a fost feedback-ul pe care l-am auzit. A fost pentru că nu aveam suficienți urmăritori pe Instagram la momentul respectiv”, a explicat Fanning.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre proiectul pentru care a fost refuzată, ea a lăsat să se înțeleagă: „A fost pentru un lucru mai mare, ca o franciză”. Actrița a adăugat că nu ar refuza să apară într-o franciză mare, în stilul benzilor desenate, dacă s-ar ivi ocazia.

În prezent, Fallen se bucură de 6,2 milioane de fani pe pagina sa de Instagram.

Citește și: