• Dior a semnat un contract de proporții cu Johnny Depp, marcând cel mai mare contract încheiat vreodată pentru un parfum bărbătesc.
  • Încă din 2015, starul din ,,Pirații din Caraibe” a fost imaginea Dior Sauvage, cu o campanie publicitară bazată pe imaginea sa de rocker.
  • Reprezentantul lui Depp a refuzat să comenteze pe această temă.

Dior își reînnoiește relația cu Johnny Depp. Casa franceză de modă de lux și gigantul francez de cosmetice, care a fost alături de star chiar și atunci când acesta s-a confruntat cu probleme în timpul luptei sale juridice cu fosta soție Amber Heard, a semnat cu Depp un contract uriaș, marcând cea mai mare afacere încheiată vreodată pentru un parfum bărbătesc.

Potrivit Variety, contractul pe trei ani se ridică la peste 20 de milioane de dolari, ceea ce eclipsează contractul de 12 milioane de dolari încheiat de Robert Pattinson pentru a fi reprezentantul Dior Homme și contractul de 7 milioane de dolari încheiat de Brad Pitt pentru a promova Chanel No. 5.

O sursă familiarizată cu industria parfumurilor spune că majoritatea vedetelor care au contracte încheiate cu firme de parfumuri încasează între 2 și 4 milioane de dolari pe an, cum ar fi Chris Pine, al cărui contract cu Armani este evaluat la 4 milioane de dolari pe an, timp de 3 ani.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Relația lui Depp cu Dior

Din 2015, starul din ,,Pirații din Caraibe” a fost imaginea Dior Sauvage, cu o campanie publicitară care s-a bazat pe imaginea sa de rocker. Compania s-a confruntat cu presiuni pentru a renunța la Depp după ce o instanță din Marea Britanie s-a pronunțat împotriva lui în procesul de calomnie intentat în 2020 împotriva publicației The Sun pentru descrierea acestuia ca fiind un ,,bătăuș de neveste” în ceea ce o privește pe Heard. Dar imaginea și cota de piață a lui Depp s-au îmbunătățit dramatic anul trecut, după ce a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Heard, care a fost urmărit îndeaproape.

În cazul respectiv, care s-a judecat în Virginia și a fost transmis în direct pe internet, un juriu format din șapte membri a constatat că Heard l-a defăimat pe Depp și i-a acordat acestuia 10 milioane de dolari în daune compensatorii, plus 5 milioane de dolari daune morale, acestea din urmă fiind plafonate de stat la 350.000 de dolari.

Noul contract Dior al lui Depp coincide cu apariția importantă a acestuia la Festivalul de Film de la Cannes, unde va fi prezent la 16 mai la premiera mondială a dramei istorice ,,Jeanne du Barry”n, de Maïwenn, în care joacă rolul regelui Ludovic al XV-lea. Se așteaptă ca el să participe la un dineu Dior pe 17 mai, înainte de a se îndrepta spre Londra în ziua următoare pentru un tribut adus lui Jeff Beck, unde va cânta alături de Eric Clapton și Rod Stewart. De asemenea, pe piața de la Cannes vor începe vânzările pentru primul efort regizoral al lui Depp din ultimii 25 de ani. Filmul, intitulat ,,Modi” , se concentrează pe viața artistului italian Amedeo Modigliani (Riccardo Scamarcio) și are o distribuție din care face parte și Al Pacino. Grupul de vânzări The Veterans cumpără ,,Modi” , care se va filma în toamnă.

Ce impact are această înțelegere?

Contractul profitabil cu Dior, care a fost negociat de reprezentanții lui Depp de la Range Media, ar putea ajuta la deschiderea drumului pentru revenirea actorului în cinematografie din partea marilor studiouri, care au ezitat să lucreze cu el înainte de verdictul din Virginia. Salariile pierdute au fost semnificative, având în vedere că echipa lui Depp încheiase o înțelegere pentru ca Depp să fie plătit cu 22,5 milioane de dolari pentru ,,Pirații 6″ în 2017 – o cifră care a ieșit la iveală în timpul procesului din Virginia.

Dior nu a oferit un răspuns la o solicitare de comentarii din partea Variety, iar reprezentantul lui Depp a refuzat să comenteze pe această temă.

Citește și

După luni de zile de luptă cu soarta milioanelor de pantofi Yeezy nevânduți, Adidas a găsit în sfârșit o soluție

Demi Lovato a vorbit despre sănătatea sa mintală. Artista se luptă de ani de zile cu tulburarea bipolară

Secetă în Franţa. Un primar de pe Coasta de Azur denunţă consumul excesiv de apă al celebrităţilor: „Amenzile sunt inutile”