• Demi Lovato a vorbit despre problemele sale psihice, joi seară, în cadrul evenimentului „Hollywood & Mind Summit din Los Angeles”.
  • Artista a recunoscut că s-a simțit ușurată când a fost diagosticată cu tulburare bipolară.
  • Starul „Camp Rock” a primit diagnosticul în urma unei crize de anxietate severe, care a avut loc în 2011, când era în turneu.

Potrivit People, Starul „Camp Rock” a vorbit despre boala mintală cu care se luptă de ani de zile joi seară, în cadrul evenimentului „Hollywood & Mind Summit din Los Angeles”. Artista a recunoscut că s-a simțit ușurată atunci când a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, pentru că astfel a putut să-și explice emoțiile negative pe care le-a simțit de-alungul mai multor ani.

„Îmi amintesc că aveam 15 ani, eram într-un autobuz de turneu și vedeam cum fanii mă urmăreau cu postere și încercau să mă convingă să le fac cu mâna pe fereastră. Și tot ce puteam să fac era să stau acolo și să plâng”, a povestit cântăreața. „Și îmi amintesc că eram în spatele autobuzului meu de turneu, privindu-mi fanii și plângând și gândindu-mă: „De ce sunt atât de nefericită?”, a continuat.

Lovato a spus că a primit diagnosticul de tulburare bipolară în urma unei crize de anxietate severe, care a avut loc în 2011, când era în turneu. Deși a fost șocată la început, a spus că a simțit în cele din urmă o eliberare, după dificultățile de a se simți înțeleasă și acceptată.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?
ZF: CREDIT FIX SAU DOBÂNDĂ. CE ALEGI?
UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
7/10 INVESTITORI SUNT ATRAȘI DE ROMÂNIA
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE

Unul dintre motivele pentru care și-a împărtășit diagnosticul în mod public a fost acela că a vrut să transmită ceea ce a învățat altora care se luptă cu lucruri similare prin care a trecut ea.

„Am știut că, dacă îi pot ajuta pe alții în călătoria lor, atunci exact asta vreau să fac. Așa că am decis să fiu deschisă și sinceră cu privire la ceea ce am învățat în cele din urmă despre mine însămi”, a recunoscut artista.

Lovato a împărtășit, de asemenea, că terapia și medicamentația i-au fost de ajutor în gestionarea tulburării sale bipolare, însă a recunoscut că nu este un proces ușor și că este important să vorbești cu un profesionist pentru a obține ajutor.

Citește și: