• Prestigiosul film „Jeanne de Barry”, în care Johnny Depp joacă rolul lui Ludovic al XV-lea, a stârnit critici.
  • Delegatul general, Thierry Frémaux, spune că decizia de a deschide festivalul cu filmul în care Johnny Deep are un rol nu este „o alegere controversată”.
  • Reputația faimosului actor a fost deteriorată din cauza procesului său cu fosta soție, Amber Heard.

Delegatul general al festivalului de film de la Cannes, Thierry Frémaux, a apărat decizia de începere a Festivalului de la Cannes prin difuzarea filmului „Jeanne du Barry”, în care Depp joacă rolul lui Ludovic al XV-lea, scrie The Guardian.

Regizat și interpretat de Maïwenn, „Jeanne du Barry„ este un film biografic, a cărui acțiune are loc în secolul al XVIII-lea și care a fost transpusă în 1793, în timpul revoluției franceze. Frémaux a declarat că nu a fost „o alegere controversată”. După, acesta a mai adăugat: „Dacă lui Johnny Depp i s-ar fi interzis să lucreze, ar fi fost diferit, dar nu este cazul. Știm doar un singur lucru, este sistemul de justiție și cred că a câștigat procesul legal”.

Frémaux a declarat: „Acest lucru nu are nicio legătură cu festivalul, mai ales că am aflat de existența acestei plângeri după ce am anunțat filmul la deschiderea festivalului de la Cannes”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Depp a ieșit în mare parte victorios dintr-un proces între el și fosta sa soție Amber Heard, în care amândoi au făcut acuzații de defăimare împotriva celuilalt. La finalul procesului, Depp a avut câștig de cauză la trei capete de acuzare și a primit daune de peste 10 milioane de dolari, în timp ce Heard a avut câștig de cauză la un singur capăt de acuzare și a primit 2 milioane de dolari. Cu toate acestea, reputația lui Depp a fost afectată în urma unor plângeri privind tacticile avocaților săi în proces.

Citește și