• Jackman, în vârstă de 54 de ani, și Reynolds, în vârstă de 46 de ani, au trecut prin diete și sesiuni de antrenament epuizante.
  • Deadpool 3 marchează prima dată când Reynolds joacă rolul lui Wade Wilson în Universul Cinematografic Marvel.
  • Reynolds nu a putut lăsa să treacă momentul fără să facă una dintre remarcile sale sarcastice caracteristice.

Ryan Reynolds are un răspuns sincer atunci când este întrebat despre antrenamentul lui Hugh Jackman în Deadpool 3. Deadpool 3 marchează prima dată când Reynolds joacă rolul lui Wade Wilson în Universul Cinematografic Marvel, eroul alăturându-se MCU după ce Disney, compania-mamă a Marvel, a cumpărat Fox, iar drepturile asupra mai multor personaje Marvel au revenit sub controlul președintelui Marvel Studios, Kevin Feige. În distribuția lui Deadpool 3 este și Jackman în rolul său iconic de Wolverine pentru o aventură care promite multă acțiune, scrie Screen Rant.

Vorbind pentru Entertainment Tonight Canada, Reynolds a dat un răspuns serios atunci când a fost întrebat despre antrenamentul intensiv al lui Jackman pentru a redeveni Wolverine pentru Deadpool 3. Reynolds a remarcat dedicarea lui Jackman pentru a reveni în forma Wolverine pentru Deadpool 3, spunând că Hugh Jackman este o bestie”. Reynolds nu a putut lăsa să treacă momentul fără să facă una dintre remarcile sale sarcastice caracteristice, actorul susținând că Jackman este în mod clar obsedat de propriul corp”.

Încerc… Hugh Jackman este o bestie, știi? Este clar că este obsedat de propriul corp. Așa că, să țin pasul cu cineva care este atât de sârguincios va fi o provocare. Dar, da, a fost distractiv. Vreau să spun, atât eu cât și el suntem foarte încântați. Ne-am dorit să facem asta de un deceniu. Așa că, să avem această oportunitate acum este, cred că în mod ciudat, momentul perfect”, a spus Ryan Reynolds.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Atât Jackman, cât și Reynolds au fost destul de deschiși pe rețelele de socializare cu rutinele lor de antrenament pentru a reveni la forma lor pentru a juca în Deadpool 3. Jackman, în vârstă de 54 de ani, și Reynolds, în vârstă de 46 de ani, au trecut prin diete și sesiuni de antrenament epuizante necesare pentru a portretiza cu acuratețe un supererou pe marele ecran.

Citește și