• Wrexham are nevoie de șapte puncte din ultimele patru meciuri pentru a se asigura că pune capăt unei absențe de 15 ani din Football League.
  • Reynolds a spus: Nu am avut timp să mă gândesc. Nu mai simt că am o inimă”.
  • Ei au nevoie de șapte puncte din ultimele patru meciuri pentru a obține titlul Ligii Naționale.

Ryan Reynolds a calificat drept o nebunie” faptul că doar un singur club este promovat automat din Liga Națională, relatează The Independent. Reynolds, coproprietarul lui Wrexham, a văzut cum Dragons a făcut un pas uriaș spre revenirea în Football League, învingându-i pe rivalii de la Notts County cu 3-2 în clasicul din Lunea Paștelui, la Racecourse Ground.

Ei au nevoie de șapte puncte din ultimele patru meciuri pentru a obține titlul Ligii Naționale și pentru a elimina în cele din urmă County într-un sezon remarcabil al cincilea nivel care a văzut ambele cluburi să ajungă la 100 de puncte.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cu toate acestea, numai campionii sunt promovați automat, iar cei de pe locul doi se alătură altor cinci echipe în play-off-ul de la sfârșitul sezonului pentru a concura pentru un alt loc de promovare.

Mi se pare o nebunie în acest campionat că doar una singură promovează automat”, a declarat Ryan Reynolds, starul de la Hollywood, pentru BT Sport, după ce Wrexham s-a distanțat la trei puncte de Notts County, cu un meci în minus. Dacă ar fi fost diferit – și cred că ar trebui să fie – ambele cluburi ar fi sărbătorit împreună chiar acum deoarece ceea ce au făcut nu numai că au creat o dramă diferită de tot ceea ce ați văzut vreodată într-un film nenorocit, dar și ceva despre care cred că oamenii vor vorbi de veacuri.

Faptul că atâta atenție a venit asupra Ligii Naționale în acest fel este incredibil de special și extrem de demn de talentele nu numai ale lui Wrexham, ci și ale lui Notts County”. Wrexham a preluat conducerea în cursa pentru titlu în mod dramatic, după ce a fost condusă la lovitură liberă spectaculoasă a lui John Bostock la pauză.

Paul Mullin și Jacob Mendy i-au adus pe Dragons în avantaj de 2-1 cu 20 de minute înainte de final, înainte ca Kyle Cameron să egaleze County cu capul. Elliot Lee a restabilit avantajul echipei locale, dar Wrexham a fost îndatorat fostului portar englez Ben Foster, în vârstă de 40 de ani, pentru că a apărat penalty-ul lui Cedwyn Scott în al șaptelea minut de întrerupere.

Reynolds a spus: Nu am avut timp să mă gândesc. Nu mai simt că am o inimă. Cred că mi-am folosit toate bătăile pe care le mai aveam în timpul acelui meci”.

Citește și: