• Ryan Reynolds i-a șocat pe locuitorii din liniștitul sat Marford din nordul Țării Galilor, după ce a cumpărat o proprietate în valoare de 1,5 milioane de lire sterline.
  • Mutarea actorului în vârstă de 46 de ani a venit după ce acesta s-a stabilit recent la țară după ce a cumpărat clubul de fotbal Wrexham din zonă.
  • Se crede că se va muta în noua casă alături de soția sa Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, și de cei patru copiii pe care îi au împreună.

Ryan Reynolds i-a șocat pe locuitorii din liniștitul sat Marford din nordul Țării Galilor, după ce a cumpărat o proprietate în valoare de 1,5 milioane de lire sterline. Mutarea actorului în vârstă de 46 de ani a venit după ce acesta s-a stabilit recent la țară după ce a cumpărat clubul de fotbal Wrexham din zonă, scrie Metro UK.

Estimată la 120 de milioane de lire sterline, noua casă galeză a starului a atras atenția sătenilor din zonă, care au afirmat: „Cea mai faimoasă persoană din Marford este Tim Vincent de la Blue Peter, așa că un star de la Hollywood este un pas înainte!”.

Se presupune că va fi însoțit de soția sa, Blake Lively, 35 de ani, și de copiii lor James, opt ani, Betty, șase ani, și Inez, trei ani, precum și de cel de-al patrulea copil al lor, născut la începutul acestui an.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În ciuda afirmațiilor conform cărora celebra soție a starului i se va alătura în casa din Țara Galilor, Blake se pare că nu a fost inițial mulțumită de faptul că soțul ei a cumpărat un club de fotbal.

De când a achiziționat clubul sportiv împreună cu actorul Rob McElhenney din „It’s Always Sunny in Philadelphia”, actrița din Gossip Girl a fost văzută la meciuri încurajând echipa soțului ei și interacționând cu mulțimea.
De asemenea, vedeta de la Hollywood și-a adus de mai multe ori copiii cu ei pentru a urmări clubul în acțiune.

Citește și