• Cuplul a fost văzut cu cel mai nou membru al familiei, al patrulea copil.
  • Ryan a făcut o glumă în timpul unei emisiuni, spunând că locuința lor este acum ca o ,,grădină zoologică”.
  • Wrexham AFC este un club de fotbal profesionist din orașul Wrexham, Țara Galilor.

Ryan Reynolds și Blake Lively au făcut o sesiune foto emoționantă cu familia lor pe terenul echipei Wrexham, unde Ryan este proprietar, scrie Daily Mail.

Wrexham AFC este un club de fotbal profesionist din orașul Wrexham, Țara Galilor.

Cuplul a fost văzut cu cel mai nou membru al familiei, al patrulea copil, fără a se dezvălui încă numele sau sexul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, a zâmbit încontinuu și a ținut bebelușul în brațe, în timp ce soțul ei, Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani, a fost surprins în timp ce îl ținea ușor în brațe și alături de cei trei copii mai mari ai cuplului, James (8 ani), Betty (6 ani) și Inez (3 ani).

Copiii i-au purtat noroc echipei lui Ryan, care a câștigat cu 3-0 meciul cu New York City.

În februarie, Ryan Reynolds și soția sa, Blake Lively, au fost văzuți împreună cu mama lui Ryan, Tammy, prezentându-și bebelușul nou-născut și arătând fanilor că Blake s-a întors în formă.

Ryan a făcut o glumă în timpul emisiunii Power Lunch de la CNBC, spunând că locuința lor este acum ca o ,,grădină zoologică” .

Într-un interviu, Ryan a spus că el și Blake sunt foarte entuziasmați de a avea un al patrulea copil și că toată lumea se descurcă de minune. Întrebat dacă este băiat sau fată, Ryan a ales să nu răspundă.

„Nu am face asta de patru ori dacă nu ne-ar plăcea. Toată lumea se descurcă de minune. Toată lumea se descurcă de fapt fantastic. Dacă nu ne-am fi dat seama până acum, cred că am fi avut mari, mari probleme” .

În august anul trecut, starul din Deadpool s-a hotărât să cumpere o echipă galeză de fotbal. Și nu oricare club, ci a doua cea mai veche echipă de fotbal din lume. 

Împreună cu Rob McElhenney, actor și creator al filmului It’s Always Sunny din Philadelphia, Ryan Reynolds a cumpărat pe Wrexham A.F.C. în februarie 2021. Singura problemă majoră, pe lângă achiziția neașteptată, a fost cea legată de comunicarea cu actrița Blake Lively. 

Cu toate acestea, Blake a fost văzută încurajând clubul lui Ryan la un meci și este posibil ca ea să fi mai asistat la un meci pe terenul de antrenament al clubului din centrul orașului Wrexham, în nordul Țării Galilor.

Citește și:

FOTO: Lady Gaga se transformă în Harley Quinn. În ce film va apărea cântăreața

Cum ajută Marea Britanie migranții? Îi va găzdui în baze militare sau în feriboturi dezafectate

VIDEO. Gwen Stefani dezvăluie secretele vieții alături de Blake Shelton: O privire în intimitatea cuplului celebru