VIDEO. Gwen Stefani dezvăluie secretele vieții alături de Blake Shelton: O privire în intimitatea cuplului celebru

  • Gwen Stefani și Blake Shelton au oferit o mostră intimă a vieții lor de cuplu.
  • Fosta solistă a trupei No Doubt, în vârstă de 53 de ani, a postat pe TikTok un videoclip în care se relaxează cu partenerului ei, Blake Shelton.
  • Perechea se concentrează pe un stil de viață liniștit și petrece timp cu familia în casa lor din Los Angeles.

Gwen Stefani a oferit publicului o mostră din propria ,,escapadă” cu Blake Shelton.

Fosta solistă a trupei No Doubt, în vârstă de 53 de ani, a postat un videoclip pe TikTok în care se relaxează alături de partenerul său, Blake Shelton, scrie revista PEOPLE.

@gwenstefani

pov 😂 ♬ ceilings – Sped Up Version – Lizzy McAlpine

În videoclip, Gwen Stefani și Blake Shelton călătoresc prin ferma din Oklahoma, purtând haine casual. În timp ce traversează fermă, Stefani alergă prin plante și se urcă în camionul condus de Shelton.

Cei doi au sărbătorit recent ziua de naștere a fiului lor Apollo, care a împlinit 9 ani, postând poze adorabile împreună.

Ferma Ten Point Ranch din Oklahoma este un loc special pentru familia lor, unde au petrecut timp împreună în timpul pandemiei și s-au căsătorit.

Stefani a adăugat o descriere amuzantă videoclipului lor, care a primit multe reacții de la fanii lor.

Perechea, care deține și o casă de 13.000 de metri pătrați în San Fernando Valley din Los Angeles, se concentrează pe un stil de viață liniștit și petrece timp cu familia în casa lor din Los Angeles.

Shelton a declarat că îi place să se relaxeze în pantaloni de trening și să urmărească seriale. El spune că, în acest moment, cei mai importanți sunt copiii lor și că nu și-ar dori să rateze momentele importante cu ei.

,,Gwen și cu mine am călătorit atât de mult, am făcut turnee și am muncit atât de mult în prima jumătate a vieții noastre, încât acum suntem ca și cum am fi buni să ne punem pantalonii de trening la ora 18:00 și să ne uităm la Ozark de opt ori” , a spus Shelton. ,,Asta este viața noastră acum și ne place la nebunie” .

Shelton nu are nicio intenție de a renunța la cariera sa în muzică în acest moment.

Citește și:

În Berlin, femeile vor putea veni topless la piscină. Reacția activiștilor la aceasta hotărâre

Evacuarea lui Harry și Meghan din Frogmore Cottage este doar începutul”. Ce își dorește regele Charles

Preluarea Manchester United: Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a venit cu o nouă ofertă