• Au apărut fotografii de pe platoul de filmare al filmului Joker 2 care arată costumul lui Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.
  • Folosind termenul francez pentru ,,nebunie în doi” , titlul continuării ar putea face aluzie la dinamica actoricească dintre Gaga și Joaquin Phoenix.
  • Lady Gaga și-a dorit întotdeauna să fie actriță înainte de a deveni cântăreață.

Lady Gaga a dezvăluit recent prima imagine a costumului său din rolul Harley Quinn în următoarea continuare a filmului Joker, intitulată Folie a Deux.

Artista în vârstă de 36 de ani a fost surprinsă în timpul filmărilor pentru viitorul film al DC Studios, purtând o bluză cu carouri arlechin, o fustă mini din piele și un sacou roșu șic, menținându-se fidelă stilului lui Harley Quinn. În plus, a folosit un ruj roșu pentru buze și un fard de ochi cu modelul geometric caracteristic personajului.

Folosind termenul francez pentru ,,nebunie în doi” , titlul continuării ar putea face aluzie la dinamica actoricească dintre Lady Gaga și Joaquin Phoenix, care își reia rolul de Joker.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Gaga a confirmat că a obținut un rol principal în acest film, iar o fotografie postată pe Instagram în august 2022 îi prezintă pe ea și pe Phoenix într-un moment sugestiv pentru chimia lor din ecran.

Lady Gaga și-a dorit întotdeauna să fie actriță, înainte de a deveni cântăreață, iar într-un interviu din 2022 a afirmat că are o relație romantică cu personajele pe care le interpretează.

,,Întotdeauna mi-am dorit să fiu actriță înainte de a fi cântăreață” , a declarat Gaga pentru Deadline într-un interviu din 2022, în ianuarie, menționând că a studiat cândva actoria metodică la Institutul Lee Strasberg din New York City. ,,Am o relație foarte romantică cu personajele pe care le interpretez” .

În plus, artista a obținut o nominalizare la Oscar pentru rolul său din A Star Is Born al lui Bradley Cooper, demonstrându-și versatilitatea și dedicarea față de îmbunătățirea meseriei sale.

,,Chiar dacă titlul este rol principal [sau] actriță principală, tot voi găsi o modalitate de a urma, pentru că, în cele din urmă, cred că, dacă ai terminat de învățat, ai terminat de jucat” , a declarat fondatoarea Haus Beauty anul trecut.

,,Atunci nu există nicio sinteză. Nu primești nimic și nu scoți nimic. Crezi doar că ai reușit, iar eu nu cred în asta. Eu cred că mori student” .

Citește și:

VIDEO. Gwen Stefani dezvăluie secretele vieții alături de Blake Shelton: O privire în intimitatea cuplului celebru

Cum ajută Marea Britanie migranții? Îi va găzdui în baze militare sau în feriboturi dezafectate

În Berlin, femeile vor putea veni topless la piscină. Reacția activiștilor la aceasta hotărâre