• Ajutoarele regale l-ar fi descris pe prințul Harry drept ostaticul” soției sale, potrivit unui autor al unei noi cărți regale.
  • Meghan Markle s-ar afla în spatele deciziei Prințului Harry de a pleca de la Casa Regală.
  • Oficialii îl ironizau și spuneau despre Harry că suferea de sindromul Stockholm.

Comentatorul regal Robert Jobson, autorul unei noi cărți intitulate Our King Charles III: The Man and the Monarch Revealed”, a susținut că asistenții regali i-au reproșat lui Meghan Markle faptul că Harry s-a retras din îndatoririle sale regale și s-a mutat în California în 2020.

De asemenea, autorul a afirmat că asistenții credeau că ducele de Sussex suferea de sindromul Stockholm – atunci când victimele empatizează cu răpitorii lor, scrie The Independent.

„A existat un moment în care oficialii glumeau pe seama lui Harry era victima sindromului Stockholm – atunci când victimele empatizează cu răpitorii lor și că era ostaticul lui Meghan, dar acum majoritatea simt pur și simplu că Harry a întors spatele la tot ceea ce a cunoscut.”

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Se crede că relația dintre Harry și membrii de rang înalt ai familiei regale a fost tensionată după ce ducele de Sussex a decis să se retragă oficial din funcțiile regale în 2020. Se așteaptă ca relațiile să se fi înrăutățit după ce Harry și-a publicat memoriile sale de tip Spare”, în ianuarie. În acesta, Harry a susținut că fratele său l-a atacat fizic o dată și că l-a sfătuit să nu se căsătorească cu Meghan. Harry a mai susținut că au existat mai multe ocazii în care William și Kate au fost ostili față de soția sa.

Înaintea încoronării Regelui Charles al III-lea, care va avea loc pe 6 mai, Ducele și Ducesa de Sussex au primit o invitație de la monarh pentru a participa la festivități. Cu toate acestea, nu s-a confirmat încă dacă vor accepta sau nu. Rapoartele au sugerat că soții Sussex au încercat să negocieze apariția lor la încoronare, spune The Times. Mai mult, cuplu regal dorește un rol pentru copiii lor, prințul Archie și prințesa Lilibet.

Citește și