• Familia regală a decis să nu-l mai trateze pe Harry ca pe un fost membru regal de încredere.
  • William a conceput o „strategie drastică” pentru că „și-a pierdut toată încrederea”.
  • Cartea dezvăluie că Charles a fost frustrat de „proastele maniere” ale lui Harry în 2016.

O nouă carte despre familia regală numește întâlnirea dintre Prințul Harry și Meghan Markle din martie 2021 cu Oprah Winfrey o „nouă minune înfricoșătoare” în relația Prințului Harry cu fratele său, Prințul William, și cu tatăl său, Regele Charles. După interviul cu Oprah, potrivit unor fragmente din noua carte a veteranului corespondent regal Robert Jobson, William a conceput o „strategie drastică” pentru că „și-a pierdut toată încrederea”, relatează Marie Claire.

„În urmă, William s-a dus la tatăl său și i-a spus că familia regală are nevoie de o strategie clară în tratarea familiei regale renegate. Charles a fost de acord”, scrie Jobson în carte.

Familia regală a decis să nu-l mai trateze pe Harry ca pe un fost membru regal de încredere, ceea ce înseamnă că nu se vor întâlni niciodată cu el singuri și vor avea întotdeauna o altă persoană în cameră cu ei. „Nu numai că Harry i-a lăsat de înțeles lui Oprah că un membru al familiei este rasist, dar a avut curajul să susțină că tatăl și fratele său știau că sunt prinși în rolurile lor regale – și ar avea o mare compasiune pentru asta”, scrie Jobson. „Atât Charles, cât și William fuseseră extrem de supărați de aroganța lui Harry, uimiți de lipsa lui de discreție și furioși că a avut îndrăzneala să vorbească despre presupusele lor sentimente.”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Cartea relatează despre plimbarea pe 10 septembrie la Castelul Windsor cu William, soția Kate, Harry și soția Meghan că Prințesa de Wales a spus că este „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă vreodată”.

Cartea dezvăluie, de asemenea, că Charles a fost frustrat de „proastele maniere” ale lui Harry în 2016 pentru că a lansat o declarație care confirmă relația lui cu Meghan, dar cerea ca aceștia să fie lăsați în pace.

Citește și