• DIICOT a declarat într-un comunicat după arestările din decembrie că a identificat șase victime în dosarul traficului de persoane.
  • Ei au raportat că au confiscat bunuri în valoare estimată la 3,9 milioane de dolari.
  • Tate a contestat, fără succes, sechestrul bunurilor.

Andrew Tate a sugerat că va fi ucis și că „un glonț va fi ustensila aleasă pentru pacificare”, scrie The Independent. Tate a trimis o serie de mesaje criptate de pe contul său de Twitter de la eliberarea lui vineri din închisoare și, ulterior, la arest la domiciliu în București, România.

Într-o postare de luni dimineață, fostul kickboxer a spus că anticipează să fie împușcat deoarece toate celelalte „încercări de tăcere” au eșuat. El a spus: „Îmi pregătesc corpul să absoarbă cinetica brutală a plumbului penetrant. Pe măsură ce toate celelalte încercări de tăcere eșuează și etapa 3 se apropie – anticipez că un glonț va fi ustensila aleasă pentru pacificare. Nu pot decât să mă rog și să mă pregătesc, mă voi forța să respir cât de bine pot, promit.”

Andrew Tate nu detaliază cine crede că va încerca să-l împuște sau ce motiv au. Postarea pe rețelele de socializare vine la doar câteva zile după ce Tate a fost eliberat din închisoare, împreună cu fratele său Tristan Tate, după ce au câștigat un apel pentru a-și înlocui detenția cu arest la domiciliu.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Cei doi au fost reținuți inițial la sfârșitul lunii decembrie împreună cu două românce și sunt acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor.

La scurt timp după ce a fost eliberat, Tate a spus că dorește să mulțumească judecătorilor „care ne-au ascultat astăzi, pentru că au fost foarte atenți și ne-au ascultat și ne-au lăsat liberi.” „Nu am niciun resentiment în inima mea față de țara României. sau pentru oricine altcineva”, a spus el. „Cred doar în adevăr – cred cu adevărat că dreptatea va fi făcută în cele din urmă. Există șanse 0% să fiu condamnat pentru ceva ce nu am făcut.”

Citește și