VIDEO. Cum arată vila de lux în care frații Tate se află în arest la domiciliu

  • Judecătorii au decis înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu.
  • Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă.
  • Cei doi s-au mutat în casa lor în arest la domiciliu.

Lucy Williamson, jurnalist de la BBC, a fost prezentă la vila de lux în care sunt ținuți în arest la domiciliu controversatul influencer Andrew Tate și fratele său, Tristan. Frații au fost eliberați din arest preventiv vineri seară și s-au mutat în casa lor în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curții de Apel București.

Frații Tate au fost în închisoare din decembrie 2022 – după ce casa lor a fost percheziționată de autoritățile române, ceea ce a dus la arestarea lor, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat.

În ciuda numeroaselor apeluri pentru a fi eliberați, frații Tate au rămas în arest preventiv, care a fost prelungit de mai multe ori de la arestarea lor.

Andrew și fratele său, Tristan Tate, au reușit să facă apel cu succes împotriva detenției lor pe 31 martie. Ulterior, cele două vedete controversate ale internetului au fost eliberate din închisoare și plasate în arest la domiciliu.

„Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (…) Înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secţia | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv”, potrivit minutei Curţii de Apel Bucureşti.

Citește și: