• Un ofițer de poliție a împușcat un aligator pentru a recupera trupul unui băiețel de doi ani.
  • Cadavrul mamei băiatului fusese găsit cu o zi înainte.
  • Urmează ca autopsia să stabilească cauza exactă a morții băiatului.

Un ofițer de poliție din Florida a deschis focul asupra unui aligator pentru a recupera cadavrul unui băiețel de doi ani. Băiatul fusese declarat dispărut cu o zi înainte, când poliția descoperise cadavrului mamei sale.

Mama lui Taylen Mosley, Pashun Jeffery, fusese găsită moartă în apartamentul ei joi (30 martie), relatează The Tampa Bay Times .

Vineri, în timpul căutărilor, un ofițer a dat de un aligator care ținea în gură trupul copilul în Dell Holmes Park din St Petersburg, Florida. Ofițerul a tras cu arma asupra animalului care a aruncat apoi trupul băiatului. Aligatorul a fost împușcat mortal.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

„Transmit condoleanțe familiei și celor dragi”, a spus șeful poliției din Sankt Petersburg Anthony Holloway.

„Ne pare foarte rău că a trebuit să se termine așa”, a adăugat el. „Nu am vrut să-l găsim pe băiat în acest fel”, a declarat Holloway. „Dar cel puțin acum putem închide această anchetă.”

Șeful poliției a informat că tatăl lui Taylen, Thomas Mosley, a fost arestat pentru acuzația de dublă crimă de gradul întâi, fiind suspectat de moartea băiatului și a mamei sale.

Mosley și-ar fi înjunghiat-o de mai multe ori victima, Paschun Jeffery, după care seara s-a prezentat la un spital din zonă cu tăieturi la brațe și mâini. „Nimic din ancheta noastră nu ne face să credem că el este o victimă”, a spus Holloway.

Poliția așteaptă o autopsie în cazul morții copilului, deoarece nu este clar dacă Taylen a murit înainte sau după ce trupul său a fost aruncat în lac.

Citește și: