• Jeremy Renner și familia lui au acordat un prim interviu după accidentul de la începutul anului, care ar fi putut să-l coste viața.
  • Actorul din „Avengers: Endgame” a mărturisit că a fost treaz și a simțit toată durerea în plin.
  • Renner a fost internat în stare critică, cu traumatism toracic și răni ortopedice în ianuarie, când plugul de zăpadă de șapte tone l-a zdrobit.

Jeremy Renner și familia lui au acordat un prim interviu după accidentul de groază de la începutul anului, care ar fi putut să-l coste viața pe actor. Nepotul lui și-a amintit de momentul terifiant în care și-a văzut unchiul într-o baltă de sânge și a crezut că l-a pierdut pentru totdeauna. 

Nepotul lui Jeremy Renner, cel pe care actorul l-a salvat din calea plugului de zăpadă care l-a rănit grav pe el, a povestit momentele când și-a văzut unchiul sub mastodontul de șapte tone.

Am alergat către el, nu credeam că mai e în viață” , a spus tânărul. Acesta a mai adăugat, vizibil emoționat: l-am văzut clar într-o baltă de sânge ce venea de la cap. „

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jeremy Renner: Aș face-o din nou”

De cealaltă parte, actorul din „Avengers: Endgame” a mărturisit că a fost treaz și a simțit toată durerea în plin, scrie CNN, care citează extrase din teaserul interviului ce se va difuza în 6 aprilie: „Îmi amintesc totul, am fost conștient în fiecare moment” .

Cu toate acestea, dacă ar fi cazul, nu ar ezita să facă același gest din nou. Aș face-o din nou” , i-a spune Renner jurnalistei Diane Sawyer.

Ai face-o din nou?” , a întrebat ea, neîncrezătoare. Da, aș face-o din nou. Pentru că plugul mergea direct la nepotul meu” .

Jeremy Renner a fost internat în stare critică, cu traumatism toracic și răni ortopedice la începutul lunii ianuarie, când plugul de zăpadă de șapte tone l-a zdrobit.

Renner încerca să-și ajute nepotul să-și deszăpezească mașină, lângă casa lui din apropierea Lacului Tahoe, când plugul a început să se rostogolească. Aparatul l-a zdrobit pe actor, în timp ce acesta încerca să-l oprească să-l lovească pe nepotul său. A avut mai mult de 30 de oase rupte, organe afectate și a trecut prin mai multe operații. 

,,Am pierdut carne și oase în această experiență, dar am fost realimentat cu dragoste și titan (…) Am ales să supraviețuiesc. Mi-am spus: «Nu o să mă omori, în niciun caz»„, a mai spus Jeremy, care a adăugat și că, atunci când se uită în oglindă, vede un bărbat norocos.

Citește și:

FOTBAL. Cel mai bine plătiți jucători din Ligue 1

Elon Musk mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață. Ce ritualuri au Jeff Bezos și Mark Zuckerberg

FOTO. Fotografii inedite cu membrii „The Beatles”, dezvăluite înainte de o expoziție. Unde poți să le vezi