• Elon Musk a dezvăluit că mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață la micul dejun.
  • „Mănânc o gogoașă în fiecare dimineață. Și sunt încă în viață” , a scris Musk pe Twitter.
  • El se alătură lui Nancy Pelosi, Trump și altor moguli din domeniul tehnologiei cunoscuți pentru obiceiurile lor alimentare ciudate.

Elon Musk, cel care a declarat în trecut că ar prefera să mănânce mâncare gustoasă și să trăiască o viață mai scurtă” , a rămas consecvent declarației sale – spunând că se bucură de o gogoașă la micul dejun în fiecare zi. Acest lucru a fost dezvăluit de CEO-ul Twitter într-un răspuns la un tweet al lui Peter Diamandis, medic.

Marți, Diamandis a postat pe Twitter: „Zahărul este otravă” . Musk a răspuns la acest tweet afirmând: „Eu mănânc o gogoașă în fiecare dimineață. Sunt încă în viață” . Tweet-ul lui Musk a fost vizualizat de peste 11,4 milioane de ori.

Diamandis a răspuns cu o precizare: Bine, Elon, permite-mi să fiu mai precis. Zahărul este o otravă lentă” .

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Dezvăluirea lui Musk despre dieta zilnică cu gogoși nu este surprinzătoare, având în vedere comentariile sale din trecut despre obiceiurile sale alimentare.

„Aș prefera să mănânc mâncare gustoasă și să trăiesc o viață mai scurtă” , a spus Musk într-un podcast în 2020. Musk a adăugat că face sport, dar nu ar face deloc exerciții fizice” dacă ar putea.

Nu este clar dacă dieta lui Musk a fost influențată în vreun fel de mama sa, Maye Musk, un model care a lucrat ca dietetician timp de 45 de ani, potrivit Business Insider.

Musk nu este singurul cu obiceiuri alimentare ciudate

În sfera politică, fosta președintă a Camerei Reprezentanților, deputata Nancy Pelosi, supraviețuiește – și prosperă – cu o dietă bazată pe înghețată la micul dejun, hot-dog, paste și ciocolată.

Iar fostul președinte Donald Trump are o dragoste bine documentată pentru fast-food, spunându-i în februarie unui angajat al McDonald’s că știe meniul mai bine decât oricine” care lucrează la restaurant.

De asemenea, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, adoră să mănânce caracatiță la micul dejun, iar Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, preferă să mănânce carnea de la animale pe care le-a vânat el însuși.

Citește și:

VIDEO. Un bărbat i-a oferit o coroană Burger regelui Charles în Germania. Reacția monarhului

FOTO. Fotografii inedite cu membrii „The Beatles”, dezvăluite înainte de o expoziție. Unde poți să le vezi

O sticla de whisky dintr-un bagaj de cală a ajuns la destinație trei sferturi goală. Ce spune pasagerul