• Regele Charles a ajuns miercuri în Germania pentru prima sa vizită în străinătate.
  • În timp ce dădea mâna cu mulțimea, un tânăr i-a oferit o coroană Burger King.
  • Videoclipul a devenit viral pe Twitter.

Regele Charles al Marii Britanii a avut parte de o surpriză în timpul primei sale călătorii internaționale în calitate de monarh, atunci când un admirator al familiei regale i-a oferit o coroană făcută din hârtie de la Burger King.

Charles, în vârstă de 74 de ani, a salutat mulțimea care s-a adunat să-l vadă pe el și pe regina Camilla în timp ce se plimbau prin Berlin. În timpul întâlnirii, un tânăr a încercat să-i ofere o coroană, dar Prințul de Wales a refuzat politicos gestul, mulțumindu-i în schimb pentru entuziasmul și prezența sa.

Un videoclip amuzant în care Regele britanic interacționează cu un admirator a devenit viral pe Twitter. În timp ce dădea mâna cu admiratorii, un bărbat i-a oferit o coroană Burger King. Asta este pentru tine, dacă o vrei” , i-a spus băiatul. Într-un răspuns la gluma lui, Regele Charles a răspuns, de asemenea, cu un zâmbet: Nu, sunt în regulă”.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Regele Charles și soția sa au fost așteptați în Germania de fani ai monarhiei

Charles a refuzat coroana de hârtie cu numele lanțului american de fast-food imprimat pe ea și a trecut mai departe pentru a-i saluta pe ceilalți. Băiatului care îi oferise coroana de hârtie nu i-a scăzut însă moralul și a râs în schimb.

Regele Charles a sosit miercuri în Germania pentru prima vizită peste hotare a domniei sale și a fost întâmpinat în mod ceremonial de președintele german Frank-Walter Steinmeier și de Frau Elke Budenbender la Poarta Brandenburg din Berlin.

Subliniind generozitatea spiritului poporului german” , monarhul britanic a adus un omagiu ospitalității națiunii care a găzduit peste un milion de refugiați ucraineni.

În data de 9 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a, cea mai longevivă membră a monarhiei britanice, a încetat din viață. La acel moment, Prințul Charles a devenit succesorul său pe tronul britanic, preluând funcția de rege la scurt timp.

Citește și:

O sticla de whisky dintr-un bagaj de cală a ajuns la destinație trei sferturi goală. Ce spune pasagerul

FOTO-VIDEO. O femeie încearcă să doboare un record mondial trăind pe un vulcan. De ce a ales să facă asta

Filmul Dungeons & Dragons revine. Cum va arata producția „Honour among Thieves”