• Un autor regal a detaliat în cartea sa și relația dintre cei doi soți.
  • Cartea de memorii a prințului Harry a dezvăluit multe povești din culisele familiei regale.
  • Cuplul regal a făcut schimb de insulte și a recurs chiar la injurii și la trântirea ușilor.

Căsnicia prințului William și a soției sale, Kate Middleton, trece printr-o perioadă dificilă după publicarea cărții de memorii a prințului Harry, „Spare„, susține un raport, informează The Hindustan Times. Cartea de memorii a prințului Harry a dezvăluit multe povești din culisele familiei regale, ducele de Sussex vorbind despre relația sa cu prințul William, Kate Middleton, regele Charles și regina consort Camilla. Un susține că prințul William și Kate Middleton au avut certuri foarte serioase în legătură cu dezvăluirile din cartea prințului Harry.

„Kate a simțit că William ar trebui să îi ia apărarea mai mult. Cu toate acestea, William și palatul au considerat că a nu spune nimic este cel mai bine”, susținea raportul. În legătură cu această problemă, cuplul a făcut schimb de insulte și a recurs chiar la injurii și la trântirea ușilor, ceea ce reflectă seriozitatea presupuselor certuri. Cei doi au fost văzuți de atunci mână în mână în public, după publicarea cărții.

Un autor regal a detaliat în cartea sa și relația dintre cei doi soți. Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, a scris în carte: „Nu este numai miere relația lor. Marele stres pentru William și Kate este faptul că sunt înconjurați în permanență de ajutoarele de la palat. Când se enervează pe Kate, ajutoarele sale își dau seama după felul în care îi vorbește”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa că prințul William l-a împins la podea în timpul unei discuții despre Meghan Markle, în care prințul de Wales a spus că Meghan, soția lui Harry, era „dificilă”, „nepoliticoasă” și „abrazivă”. Prințul Harry a ripostat susținând că prințul William a repetat o „narațiune de presă”.

Citește și: