• Paștele a căzut pe 21 aprilie 2019, iar Meghan a ratat evenimentul de la biserică deoarece era însărcinată cu primul copil al cuplului.
  • Familia regală nu s-a adunat de Paște în 2020, pe fondul pandemiei de COVID-19.
  • În 2021, familia regală și-a anulat din nou excursia obișnuită de Paște din cauza măsurilor de precauție legate de pandemia de COVID-19.

Meghan Markle a participat la o serie de evenimente din calendarul regal – de la Trooping the Color până la plimbarea lor anuală de Crăciun – dar ducesa de Sussex nu s-a alăturat niciodată familiei regale pentru excursia lor la biserica de Paște, scrie People.

Meghan era la doar câteva săptămâni până să se căsătorească cu Prințul Harry când familia regală s-a adunat la Capela Sf. George din Castelul Windsor – locul nunții cuplului — de Paște în 2018. Cuplul a optat să renunțe la adunare, dar Reginei Elisabeta i s-au alăturat la slujbă prințul William, Kate Middleton, prințesa Eugenie.

Paștele a căzut pe 21 aprilie 2019, iar Meghan a ratat evenimentul de la biserică deoarece era însărcinată cu primul copil al cuplului. Cu toate acestea, Prințul Harry a ieșit singur la eveniment.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, au anunțat la începutul lui 2020 că intenționează să se retragă ca membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în statul ei natal, California, în martie. Cu toate acestea, familia regală nu s-a adunat de Paște în acel an, pe fondul pandemiei de COVID-19. Regina Elisabeta și Prințul Philip și-au petrecut vacanța la Castelul Windsor, regretatul monarh trimițând un mesaj pentru a marca Paștele.

„Anul acesta, Paștele va fi diferit pentru mulți dintre noi, dar păstrându-ne separați, îi ținem pe alții în siguranță”, a spus regina Elisabeta într-un comunicat.

În 2021, familia regală și-a anulat din nou excursia obișnuită de Paște din cauza măsurilor de precauție legate de pandemia de COVID-19. În schimb, palatul a lansat fotografii cu Regina Elisabeta și prințul Charles de atunci pe terenul Frogmore House pentru a „marca weekendul de Paște”.

Rămâne de văzut dacă ducele și ducesa de Sussex vor călători luna viitoare în Marea Britanie pentru încoronarea regelui Charles. Deși au fost invitați la evenimentul de la Westminster Abbey, unde regele Charles și regina Camilla vor fi încoronați oficial într-o ceremonie istorică, purtătorul de cuvânt al cuplului a spus că prezența lor nu a fost încă confirmată.

Citește și