• El spune că întâlnirea cu Camilla – numită Cealaltă femeie” în cartea sa – a fost ca o injecție”.
  • Harry a continuat: Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege malefice din povești.”
  • Prințul Harry va participa la încoronarea din 6 mai, fără soția sa Meghan Markle.

Regina Camilla ar fi rămas rănită” după ce a fost etichetată drept personajul negativ” de către prințul Harry în memoriile sale, scrie The Independent. În cartea Spare, care a fost lansată în ianuarie, prințul Harry a susținut că mama sa vitregă a spus povești către presă despre familia regală pentru a-și consolida imaginea.

Am sentimente complexe în legătură cu faptul că am o mamă vitregă despre care am crezut că m-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”, a scris el. El spune că întâlnirea cu Camilla – numită Cealaltă femeie” în cartea sa – a fost ca o injecție”, scriind: Închideți ochii și nici măcar nu veți simți”.

Harry a continuat: Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege malefice din povești.” Apoi, ducele de Sussex a afirmat că poveștile au început să se scurgă după ce atât el, cât și fratele său l-au implorat” pe Charles să nu se căsătorească cu Camilla.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Într-un nou interviu, surse apropiate reginei au reflectat asupra călătoriei sale înainte de încoronare. Bineînțeles că o deranjează, bineînțeles că o doare. Dar nu se lasă afectată”, a declarat Fiona Petty-Fitzmaurice, marchiză de Lansdowne, pentru The Sunday Times, despre reacția Camilei la aceste memorii. Petty-Fitzmaurice este una dintre cele șase însoțitoare ale reginei și este căsătorită cu Charles, al nouălea marchiz de Lansdowne.

Acest lucru vine în contextul în care Palatul Buckingham a anunțat că prințul Harry va participa la încoronarea din 6 mai, fără soția sa Meghan Markle, care va rămâne acasă cu copiii lor în California. Regele Charles al III-lea se pare că folosește încoronarea ca pe o oportunitate de a repara” diviziunile din familie, au susținut rapoartele.

Citește și