• El spune că întâlnirea cu Camilla – numită Cealaltă femeie” în cartea sa – a fost ca o injecție”.
  • Harry a continuat: Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege malefice din povești.”
  • Prințul Harry va participa la încoronarea din 6 mai, fără soția sa Meghan Markle.

Regina Camilla ar fi rămas rănită” după ce a fost etichetată drept personajul negativ” de către prințul Harry în memoriile sale, scrie The Independent. În cartea Spare, care a fost lansată în ianuarie, prințul Harry a susținut că mama sa vitregă a spus povești către presă despre familia regală pentru a-și consolida imaginea.

Am sentimente complexe în legătură cu faptul că am o mamă vitregă despre care am crezut că m-a sacrificat recent pe altarul ei personal de PR”, a scris el. El spune că întâlnirea cu Camilla – numită Cealaltă femeie” în cartea sa – a fost ca o injecție”, scriind: Închideți ochii și nici măcar nu veți simți”.

Harry a continuat: Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege malefice din povești.” Apoi, ducele de Sussex a afirmat că poveștile au început să se scurgă după ce atât el, cât și fratele său l-au implorat” pe Charles să nu se căsătorească cu Camilla.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Într-un nou interviu, surse apropiate reginei au reflectat asupra călătoriei sale înainte de încoronare. Bineînțeles că o deranjează, bineînțeles că o doare. Dar nu se lasă afectată”, a declarat Fiona Petty-Fitzmaurice, marchiză de Lansdowne, pentru The Sunday Times, despre reacția Camilei la aceste memorii. Petty-Fitzmaurice este una dintre cele șase însoțitoare ale reginei și este căsătorită cu Charles, al nouălea marchiz de Lansdowne.

Acest lucru vine în contextul în care Palatul Buckingham a anunțat că prințul Harry va participa la încoronarea din 6 mai, fără soția sa Meghan Markle, care va rămâne acasă cu copiii lor în California. Regele Charles al III-lea se pare că folosește încoronarea ca pe o oportunitate de a repara” diviziunile din familie, au susținut rapoartele.

Citește și