• Djokovic a revenit în cele din urmă la acțiune la Mastersul de la Monte Carlo.
  • Marele favorit a eșuat în fața lui Lorenzo Musetti, fiind învins cu 6-4, 5-7, 4-6 de italian în turul al treilea.
  • Cotul meu nu este într-o formă ideală, dar suficient de bună pentru a fi pregătit pentru primul meci”, a declarat Novak Djokovic.

Novak Djokovic este în continuare afectat de o accidentare înainte de revenirea sa la Srpska Open, dar numărul 1 mondial este încrezător că a întors o nouă pagină” după înfrângerea șocantă de săptămâna trecută, scrie Tennis 365.

După mai mult de o lună de stat pe tușă deoarece nu a putut juca la Indian Wells Open și Miami Open din Statele Unite din cauza faptului că nu a fost vaccinat, Djokovic a revenit în cele din urmă la acțiune la Mastersul de la Monte Carlo.

După un antrenament solid pe zgură în timpul victoriei din turul inaugural în fața lui Ivan Gakhov, marele favorit a eșuat în fața lui Lorenzo Musetti, fiind învins cu 6-4, 5-7, 4-6 de italian în turul al treilea. Jucătorul de 22 de turnee de Grand Slam a fost deranjat de o problemă la cot în timpul meciului, dar a refuzat să dea detalii despre această problemă după meci, spunând pur și simplu: „Nu pot să spun nimic. Sunt în regulă. Sunt bine”, adăugând ulterior „Nu prea am chef să vorbesc”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

El a avut o perioadă liberă pentru a se recupera și, deși se simte refăcut din punct de vedere mental înainte de meciul de deschidere la turneul ATP 250 de la Banja Luka, recunoaște că cotul său nu este 100% vindecat. Cotul meu nu este într-o formă ideală, dar suficient de bună pentru a fi pregătit pentru primul meci”, a declarat Novak Djokovic.

Unul dintre lucrurile bune în tenis este că în fiecare săptămână ai o nouă oportunitate de a-ți demonstra valoarea și de a face un pas înainte. Am întors o nouă pagină. Bineînțeles, nu am fost mulțumit de rezultatul de la Monte Carlo. Dar, de când am aterizat, m-am simțit bine primit în Banja Luka, multă energie pozitivă și emoții pozitive”, a spus jucătorul.

Djokovic îl va înfrunta miercuri, în turul al doilea, pe Luca van Assche, în vârstă de 18 ani, după ce francezul l-a învins luni pe veteranul Stan Wawrinka cu 1-6, 7-6 (7-4), 6-4. Nu știu prea multe despre tânărul jucător francez”, a spus Djokovic.

Am crezut că Wawrinka va câștiga meciul. L-am văzut pe (Van Assche) jucând, dar nu pentru mult timp, este un adevărat luptător, rapid, este dificil să treci de el. Nimeni nu trebuie subestimat”, a spus el.

Citește și