• Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo.
  • L-a învins pe Ivan Gakhov.
  • Djokovic încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră.

Novak Djokovic a obținut calificarea în optimile turneului de la Monte Carlo, după ce a trecut în două seturi de ocupantul locului 198 în ierarhia ATP, Ivan Gakhov. Sârbul a câștigat cu scorul de 7-6(5), 6-2, scrie Sport Star.

Djokovic încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră şi să îşi îmbunătăţească recordul. A mai câştigat trofeul la Monte Carlo în 2013 şi 2015.

„Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ivan, până astăzi, sincer să fiu. Am urmărit un pic din rezumatul meciului pe care l-a avut ieri și cam atât. Nu a fost cea mai bună pregătire a meciului, dar el este un jucător tânăr, care vine din Challenger Tour, și tocmai era pe val” , a recunoscut sârbul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

„Este diferit să te antrenezi și apoi să joci un meci oficial pe zgură, unde cred că mingea nu sare de două ori la fel. Este întotdeauna destul de imprevizibil ce se va întâmpla. Dar, per total, sunt doar mulțumit de felul în care mi-am ținut nervii, în momentele importante, şi am reușit astfel să obțin victoria în două seturi” , a mai spus Djokovic.

Citește și:

Are un salariu de șase cifre ca jucătoare de pickleball și e nr. 1 în lume. Cum a ajutat-o mama ei să-și antreneze rezistența psihică

Spaniolul Jon Rahm câștigă primul turneu major de golf masculin din 2023. Câți bani a încasat

Max Verstappen amenință că va renunța la Formula 1: „Nu merită”