• Surse apropiate celor două vedete au dezvăluit recent cum s-a schimbat viața acestora de la verdictul din mai 2022.
  • Johnny Depp a fost „concentrat pe muncă” de când s-a încheiat procesul din Virginia: filmează, cântă și pictează.
  • Amber „abia aștepta să părăsească SUA cu fiica ei” , a declarat o altă sursă pentru People. Oonagh Paige s-a născut în 2021.

A trecut un an de la controversatul proces dintre Johnny Depp și Amber Heard, câștigat de actorul din „Pirații din Caraibe”. Surse apropiate celor două vedete au dezvăluit recent cum s-a schimbat viața acestora de la verdictul din mai 2022 , scrie Just Jared.

Potrivit unei persoane din anturajul lui Depp, citată de People, Johnny a fost „concentrat pe muncă” de când s-a încheiat procesul din Virginia: filmează, cântă și pictează.

„De îndată ce procesul a luat sfârșit, el s-a ocupat de proiectul Jeanne Du Barry. Filmările au fost dificile, dar Johnny este încântat să revină. Consideră că este perfect ca această dramă istorică să deschidă Festivalul de la Cannes”.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES

Cât despre viața lui personală, sursa a spus: „Johnny trăiește în Europa de când s-a terminat cu procesul. A mers la întâlniri, dar nu are o iubită. ”

În ceea ce o privește pe Amber, aceasta „abia aștepta să părăsească SUA cu fiica ei” , a declarat o altă sursă pentru People. Oonagh Paige s-a născut în 2021.

„Ea a plecat să trăiască în Spania, unde are mai multă intimitate. Procesul a fost incredibil de stresant pentru ea și tot ce voia era un nou început în afara țării. Este încântată să lucreze și să filmeze din nou. A fost epuizată și dezamăgită de tot ce s-a întâmplat în sala de judecată. A simțit că a fost abuzată. Dar acum a lăsat totul în urmă. Are o energie nouă și este concentrată pe lucrurile pe care le iubește. ”

Bătălia judiciară dintre cei doi foşti soţi a avut la bază un editorial publicat în The Washington Post, în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept „o personalitate publică reprezentând violenţele conjugale”, fără să îl numească în mod expres pe soţul ei de la acea vreme.

Afirmând că acel text i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soţie într-un proces în care starul hollywoodian a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Amber Heard a contraatacat şi a deschis un proces în oglindă, solicitând despăgubiri cu o valoare dublă.

După cele şase săptămâni de dezbateri, juraţii de la Tribunalul din Fairfax au ajuns la concluzia că cei doi foşti soţi s-au defăimat reciproc, dar au estimat că prejudiciile suferite de Johnny Depp erau mai mari.

Procesul, ultra-mediatizat şi difuzat în direct de posturile TV americane, a fost urmărit de milioane de telespectatori din lumea întreagă şi a provocat un val de mesaje ostile la adresa actriţei Amber Heard pe reţelele sociale.

Citește și:

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit un an de la nuntă. Ce mesaje emoționante și-au transmis cei doi

Ralphie, buldogul francez celebru pe internet, „poreclit demonul care scuipă foc” , se pare că și-a găsit în sfârșit o casă

Tendințe în hairstyling în 2023. Ce culori recomandă specialiștii anul acesta