• În 2014, el a cumpărat o proprietate în stil Downton Abbey de 13 milioane de lire sterline.
  • Vedeta a făcut recent o vizită la un magazin de antichități din Lincolnshire.
  • Casa lui Johnny Depp are 12 dormitoare și opt băi.

Johnny Depp a dezvăluit că preferă o viață confortabilă și liniștită în Somerset decât haosul vieții de top din California. Actorul, care este proprietarul unui conac din secolul al XIX-lea, a insistat că nu este „marele extrovertit pe care îl cred oamenii” într-un interviu pentru Somerset Life, scrie Virgin Radio UK.

În 2014, el a cumpărat o proprietate în stil Downton Abbey de 13 milioane de lire sterline în West Country, cu 12 dormitoare și opt băi.

Johnny a spus: „Pur și simplu iubesc locurile cu caracter. Britanicii sunt cool și te vor saluta ca și cum ai fi un vecin. Îmi place să merg în locuri, să văd lucruri și să cunosc oameni — dar sunt nu marele extrovertit pe care îl cred oamenii”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

El a adăugat: „Într-adevăr, sunt o persoană destul de timidă. Acesta este unul dintre lucrurile grozave despre Marea Britanie, și în special despre Somerset. Pot fi doar eu – și asta e drăguț. Pot să intru în magazine fără să fiu înconjurat de oameni care își doresc selfie-uri. Nu mă deranjează până la un punct, dar uneori devine puțin prea aglomerat”.

Vedeta a făcut recent o vizită la un magazin de antichități din Lincolnshire pentru a cumpăra niște chitare și „a ajuns cu elicopterul”.

Proprietarul Hemswell Antique Centers, Robert Miller, a spus că l-a auzit pe Depp vorbind despre regretatul muzician Jeff Beck, care a murit la vârsta de 78 de ani în ianuarie. Cei doi au lansat un album anul trecut și au cântat împreună o serie de concerte live.

Robert a spus: „Tocmai a cumpărat o mulțime de articole foarte ciudate. Un scaun de birou, trei chitare, seturi de vopsea, șevalet, câteva imagini, postere, doar o gamă întreagă de lucruri pentru obiecte decorative pentru proprietatea lui personală. A ales o vază cu un craniu pe ea. Chitarele, evident. Era foarte prietenos cu, cel mai bun prieten cu Jeff Beck, a stat și a cântat câteva melodii la această chitară, cred că doar de dragul vremurilor de demult și apoi a decis să cumpere. trei dintre chitarele care erau acolo. A fost grozav pentru că era sinele lui normal și era foarte relaxat și putea să-și petreacă timpul uitându-se la lucruri și cântând la chitarele la care voia să cânte. Se simțea foarte ca acasă.”

Citește și