• Ralphie, care a devenit viral la începutul acestui an în urma unei postări pe Facebook care îl descria ca fiind o mică brută, a fost adoptat.
  • Ralphie a stat o perioadă într-un adăpost pentru animale după ce stăpânii lui au decis că este prea greu de stăpânit.
  • După o a treia încercare de adopție și un program intensiv de dresaj, casa unui dresor părea a fi cea potrivită pentru Ralphie.

Ralphie, un bulldog francez alb cu pete negre, care a devenit viral după ce o postare a unei Asociații pentru Protecția Animalelor din districtul Niagara l-a numit „demon care scuipă foc” , pare să-și fi găsit în sfârșit un cămin permanent după trei încercări eșuate de adopție și un program intensiv de dresaj, scrie Insider.

Buldogul, în vârstă de un an și 26 de kilograme, a devenit subiectul unei postări pe Facebook, care l-a descris ca fiind „agresiv”. Ralphie este o teroare într-un corp mic. Ce ar putea merge prost cu un câine, nu-i așa?. Vă avertizăm – îl luați pe propriul risc” . , se menționa în postare.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Ralphie a devenit celebru pe internet

Postarea inițială de pe Facebook a fost urmată de actualizări periodice despre Ralphie. Actualizările au detaliat o încercare nereușită de adopție și cum Ralphie a fost implicat într-un program de dresaj numit „How to Train Your Dragon” .

Ulterior, asociația a anunțat că Ralphie a fost adoptat de o nouă familie din Tennessee, la sfârșitul lunii trecute, după ce și-a încheiat programul de dresaj.

Procesul de adopție a fost amplu, adăpostul a analizat peste 700 de cereri și a intervievat zeci de potențiali stăpâni. În cele din urmă, adăpostul l-a găsit pe Jason, un dresor profesionist de câini care mai are alți trei câini.

Asociația l-a descris pe noul proprietar ca fiind un adoptator ,,unicorn” , care a fost ales ca fiind cel mai potrivit îngrijitor pentru a-l ajuta pe Ralphie să-și canalizeze energia într-un mod constructiv.

Adăpostul a împărtășit conturile de Facebook și Instagram pe care Jason le-a creat deja pentru a-i ține pe numeroșii fani ai lui Ralphie la curent cu progresele sale ca ,,câine demon reformat” . Conturile lui Ralphie au în prezent aproximativ 40.000 de urmăritori.

De asemenea, adăpostul a oferit o explicație pentru care crede că ultima adopție a funcționat, subliniind că unele persoane care adoptă câini agresivi se sperie încercând să ,,rezolve” imediat fiecare problemă pe care o au. Cu toate acestea, fiind o persoană cu experiență în dresajul câinilor, Jason știa că Ralphie o să treacă peste agresivitatea, dar va dura ceva timp.

În speranța că Ralphie și-a găsit familia pentru totdeauna, centrul a cerut ca și alți adoptatori să dea dovadă de aceeași răbdare cu câinii agresivi.

,,Mulțumim lui Ralphie și lui Jason pentru că au demonstrat importanța construirii încrederii cu animalul tău de companie adoptiv” , au scris cei de la adăpost într-o postare.