• Un producător de jucării primește comenzi de la iubitorii de animale de companie care doresc să își păstreze amintirile sub forma unor jucării de pluș personalizate.
  • Fiecare ,,pluş” costă 65 de dolari americani.
  • O iubitoare de animale consideră că este o sumă pe care a meritat să o plătească în amintirea câinelui ei.

Un producător de jucării din Filipine este asaltat de comenzile primite de la proprietari de animale de companie care sunt necăjiți de moartea acestora şi care doresc să păstreze amintirea câinilor, pisicilor, hamsterilor şi iepurilor decedaţi, cu ajutorul unor „pluşuri” personalizate, scrie Reuters.

Producătorul David Tan şi o echipă de 20 de angajaţi creează, pe baza fotografiilor trimise de clienţi, replici ale animalelor de companie decedate, folosind blană sintetică aplicată cu ajutorul unui aerograf pentru a reda culorile şi caracteristicile animalelor.

Procesul este diferit de taxidermie, care conservă corpul animalului, a explicat Tan, proprietarul companiei Pampanga Teddy Bear Factory. ,,Înlătură acel factor «scârbos». Este, de fapt, sută la sută, o adevărată jucărie de pluş” , a spus el.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
FOTO – Reuters

Fiecare ,,pluş” costă aproximativ 3.500 de pesos (65 de dolari americani). Jaja Lazarte, o iubitoare de câini în vârstă de 38 de ani, consideră că este o sumă pe care a meritat să o plătească în amintirea câinelui ei din rasa Shih Tzu.

,,Deşi cenuşa lui este aici şi amintirile cu el sunt aici, este mult mai bine să vezi ceva ce seamănă cu adevărat cu el” , a spus Jaja Lazarte.

FOTO – Reuters

Citește și:

Donald Trump Jr confirmă că a semnat personal unul din cecurile de plată trimise lui Stormy Daniels

Tim Cook are adresa de e-mail publică. CEO-ul Apple se trezește la 5.00 pentru a citi feedback-ul clienților

Stormy Daniels ar depune „fără îndoială” mărturie împotriva lui Donald Trump: „Nu am nimic de ascuns”