• Tim Cook a spus că începe fiecare zi prin a citi e-mailurile de la clienți la ora 5.00.
  • El a spus că este inspirant să înțelegem modul în care tehnologia Apple influențează viețile.
  • E-mailurile sunt o modalitate de a arăta că compania este motivată de feedback-ul clienților.

CEO-ul Apple, Tim Cook, își începe în fiecare zi, la ora 5.00, citind e-mailuri de la clienți despre impactul tehnologiei sale, informează Business Insider. „Dacă sunteți în afacerea, ca și noi, a creării de tehnologie care îmbogățește cu adevărat viața oamenilor – doriți să știți ce impact are. Vrei să știi ce simt oamenii despre asta”, a spus el.

„Desigur, primesc și câteva plângeri”, a adăugat Tim Cook. „Și acestea sunt grozave pentru că vreau să rămân pe pământ și să știu ce simt utilizatorii noștri”. Conform profilului GQ despre Cook, el trimite adesea aceste e-mailuri altor angajați Apple.

Cook este unul dintre puținii directori generali ai marilor companii de tehnologie care au adresa sa de e-mail deschisă publicului. Jeff Bezos, fost CEO și fondator al Amazon, a făcut același lucru. Apple a fost cunoscut pentru serviciul său eficient pentru clienți în trecut, în special în magazinele sale, unde clienții săi puteau accesa Genius Bar pentru asistență.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Liderii tehnologiei sunt cunoscuți pentru rutinele lor intense sau excentrice de dimineață, pline de modalitățile prin care încearcă să sporească productivitatea, la fel ca Tim Cook. Elon Musk, de exemplu, a postat recent pe Twitter și despre propria sa rutină de dimineață. „Mănânc o gogoașă în fiecare dimineață. Sunt încă în viață”, a spus el.

Jeff Bezos spune că îi place să-și petreacă dimineața trezindu-se devreme, citind ziarul și luând micul dejun cu copiii săi, înainte de prima sa întâlnire la ora 10.00. Mark Zuckerberg spune că primul lucru pe care îl face este să navigheze pe Facebook. Insider a raportat anterior că co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, își începe ziua cu o oră pe banda de alergare, în timp ce soția lui spune că nu mănâncă micul dejun.

Citește și: