• Actrița de filme pentru adulți vorbește pentru prima dată după apariția lui Trump la New York.
  • Donald Trump a fost trimis în judecată după ce a fost inculpat pentru 34 de acuzații.
  • Ea nu crede că Trump merită să fie închis pentru infracțiunile de care este acuzat.

Stormy Daniels spune că ar depune „absolut” mărturie împotriva lui Donald Trump dacă i-ar fi fost cerută – dar nu vrea ca fostul președinte să ajungă la închisoare pentru presupusele sale infracțiuni, informează The Independent.

Într-un interviu cu Piers Morgan care urmează să fie difuzat joi seară, actrița de filme pentru adulți vorbește pentru prima dată după apariția lui Trump la New York, marți. Trump a pledat nevinovat pentru falsificarea înregistrărilor comerciale legate de presupusele plăți de bani liniștite către Stormy Daniels și alții înaintea campaniei prezidențiale din 2016. El a fost trimis în judecată după ce a fost inculpat pentru 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale de gradul I.

În interviul de 90 de minute, Daniels spune că nu are „nimic de ascuns”, adăugând: „Sunt singura care a spus adevărul”. Inițial, ea și Morgan trebuiau să vorbească săptămâna trecută, dar discuția lor inițială a fost amânată din cauza „probleme de securitate”. Întrebată dacă vrea să-și petreacă ziua în instanță, Daniels răspunde: „Da, vreau. Cred că dacă ei mă sună și mă pun pe tribună legitimează povestea mea și cine sunt.” Cu toate acestea, ea nu crede că Trump merită să fie închis pentru infracțiunile de care este acuzat.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

„Nu cred că infracțiunile lui împotriva mea sunt demne de încarcerare”, i-a spus ea lui Morgan. „Mă simt ca celelalte lucruri pe care le-a făcut, dacă este găsit vinovat, absolut”, a adăugat ea. „O problemă mai mare este că dacă aceste acuzații împotriva lui vor deschide ușa altor oameni să creadă că pot scăpa făcând și mai rău.” Morgan a descris-o pe Daniels ca fiind „amuzantă și incredibil de deschisă” înainte de lansarea interviului.

„Toată lumea și-a spus cuvântul despre ea, acum ea își spune povestea despre aventura care l-ar putea trimite pe președintele Trump la închisoare”, a scris Morgan pe Twitter, descriind interviul drept „unul dintre cele mai bune interviuri” pe care le-a făcut vreodată.

Citește și: