• Victima se află în prezent la terapie intensivă și ar putea avea nevoie de amputarea unui deget.
  • Femeia a reușit să supraviețuiască sub pământ timp de 10 ore.
  • Inculpații, care nu au fost numiți, plănuiau să fugă după ce au abandonat cadavrul femeii în cimitir.

O femeie care a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia a fost salvată după ce a rămas blocată mai bine de 10 ore într-un mormânt, scrie The Independent. Doi bărbați au fost arestați după ce o femeie în vârstă de 36 de ani a fost găsită îngropată în cimitirul municipal Visconde do Rio Branco, în sud-estul statului Minas Gerais.

Victima se află în prezent la terapie intensivă și ar putea avea nevoie de amputarea unui deget, a indicat personalul spitalului, după ce a stat zece ore în cimitir îngropată de vie. Mama a patru copii a fost bătută și târâtă din casa ei pe 28 martie înainte de a fi abandonată la locul de înmormântare, a declarat poliția.

Victima a reușit să supraviețuiască sub pământ timp de 10 ore înainte ca groparii să observe ciment proaspăt și sânge în apropierea mormântului din cimitir. După ce au auzit vocea unei femei care striga după ajutor, aceștia au sunat imediat la poliție. Poliția civilă din Visconde do Rio Branco a confirmat arestările, care au avut loc sâmbătă seara în municipalitățile São Geraldo și Viçosa, în timpul unei conferințe de presă marți.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Inculpații, care nu au fost numiți, plănuiau să fugă după ce au abandonat cadavrul femeii în cimitir, a declarat șeful poliției, Diego Candian. Bărbații, în vârstă de 20 și 22 de ani, au fost arestați anterior pentru acuzații de trafic de arme și de droguri. Ei vor fi ținuți în arest preventiv pentru o perioadă de până la 30 de zile. Femeia a declarat că a fost atacată după ce a rătăcit” drogurile și armele pe care le depozita pentru ei în locuința sa.

Un al treilea suspect al infracțiunii din cimitir este căutat

Poliția a declarat că este în căutarea unui al treilea suspect în legătură cu infracțiunea din cimitir. Există încă un individ care este pe fugă”, a declarat șeful poliției Douglas Moto. Încă lucrăm neîncetat pentru a putea localiza acest individ și, cât mai curând posibil, să facem arestarea și apoi, să-l lăsăm la dispoziția justiției.” Atunci când suspecții au intrat cu forța în locuința ei luna trecută, l-au atacat și pe soțul ei, care a reușit să scape.

Agresorii au târât-o apoi din casă, au dus-o la cimitir și i-au împachetat trupul în interiorul mormântului.
Femeia a spus că a observat că a fost prinsă înăuntru după ce și-a recăpătat cunoștința. Salvatorii de urgență au scos-o din camera funerară după ce groparii care au descoperit-o au chemat poliția. Femeia a suferit un traumatism cranian și riscă să își piardă unul dintre degete, a declarat directorul spitalului João Batista, Henrique Slaid, pentru postul brazilian de știri G1.

Citește și: