• Cu fiecare moment fără precedent din istoria SUA vine o mulțime de meme-uri și reacții.
  • Fiul fostului președinte SUA a participat la trendul meme-urilor, postând despre arestarea lui Trump.
  • Unii au reacționat pozitiv la știri, făcând glume și meme-uri despre această situație.

Cu fiecare moment fără precedent din istoria SUA vine o mulțime de meme-uri și reacții. De data aceasta, fostul președinte Donald Trump a captat atenția națiunii când s-a predat la Tribunalul Penal din Manhattan. Trump este inculpat într-un dosar care vizează mita pe care avocatul său ar fi oferit-o actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels, în schimbul tăcerii privind presupusa lor relație extraconjugală. Unii au reacționat pozitiv la știri, făcând glume și meme-uri despre această situație, scrie Indy 100.

O postare pe Twitter îi arată pe democrații din SUA șocați, cu descrierea „Democrații urmărind arestarea lui Donald Trump.”

Recomandări

DEZASTRU BUGETAR LA PATRU LUNI DIN 2024
GEN Z NE PLEACĂ DIN ȚARĂ
CINE IA LOCUL 2
GĂINA BĂTRÂNĂ DISTRUGE GRĂDINA BUNĂ
MARINE LE PEN VREA ALIANȚĂ CU MELONI
CIOLACU FACE ALEGEREA DUPĂ ALEGERI

Alți internauți glumesc spunând că și-ar fi dorit să fie pe autostrada ascultând piesa „Unbroken”, în timpul predării lui Trump.

Un utilizator spune că momentul în care Trump a fost arestat a coincis cu premiera trailer-ului Barbie, și că acest lucru ar trebui notat in cărțile de istorie.

Jeff Tiedrich l-a comparat pe Trump cu Obama spunând că „Donald Trump are, în sfârșit, ceva ce Obama nu are: un cazier judiciar.”

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Trump sosind la aeroport, unde s-a îmbarcat în avionul său privat pentru a se îndrepta spre New York.

Pentru unii, este o zi proastă să călătorești în același timp cu Trump.

Chiar și fiul lui Trump a participat la valul de meme-uri.

O persoană a glumit pe seama „noii” versiuni a Trump Tower.

Citește și: