• Cu fiecare moment fără precedent din istoria SUA vine o mulțime de meme-uri și reacții.
  • Fiul fostului președinte SUA a participat la trendul meme-urilor, postând despre arestarea lui Trump.
  • Unii au reacționat pozitiv la știri, făcând glume și meme-uri despre această situație.

Cu fiecare moment fără precedent din istoria SUA vine o mulțime de meme-uri și reacții. De data aceasta, fostul președinte Donald Trump a captat atenția națiunii când s-a predat la Tribunalul Penal din Manhattan. Trump este inculpat într-un dosar care vizează mita pe care avocatul său ar fi oferit-o actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels, în schimbul tăcerii privind presupusa lor relație extraconjugală. Unii au reacționat pozitiv la știri, făcând glume și meme-uri despre această situație, scrie Indy 100.

O postare pe Twitter îi arată pe democrații din SUA șocați, cu descrierea „Democrații urmărind arestarea lui Donald Trump.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alți internauți glumesc spunând că și-ar fi dorit să fie pe autostrada ascultând piesa „Unbroken”, în timpul predării lui Trump.

Un utilizator spune că momentul în care Trump a fost arestat a coincis cu premiera trailer-ului Barbie, și că acest lucru ar trebui notat in cărțile de istorie.

Jeff Tiedrich l-a comparat pe Trump cu Obama spunând că „Donald Trump are, în sfârșit, ceva ce Obama nu are: un cazier judiciar.”

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Trump sosind la aeroport, unde s-a îmbarcat în avionul său privat pentru a se îndrepta spre New York.

Pentru unii, este o zi proastă să călătorești în același timp cu Trump.

Chiar și fiul lui Trump a participat la valul de meme-uri.

O persoană a glumit pe seama „noii” versiuni a Trump Tower.

Citește și: