• „Singura crimă pe care am comis-o este să apăr fără teamă națiunea noastră de cei care încearcă să o distrugă”.
  • În timpul călătoriei sale la New York de astăzi, nu a făcut nicio observație publică.
  • Fostul președinte este înconjurat de membri ai familiei și suporteri în sala de bal.

Trump a repetat afirmația că acest caz este partizan

„Adevăratul penal este procurorul districtual pentru că a scurs ilegal”, spune Trump despre procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg. El spune că scurgerea de informații către presă ar trebui să ducă la urmărirea lui în judecată sau cel puțin la demisia lui.

El continuă condamnând un tweet al soției lui Bragg, care spune că acuzațiile îl vor „chipui” pe Trump. „De atunci și-a blocat contul de Twitter”, susține el.

El atacă, de asemenea, familia judecătorului, spunând: „Am un judecător care îl urăște pe Trump, iar famili sa îl urăște Trump. Fiica sa lucra pentru Kamala Harris”. Nu este prima dată când Trump îl critică pe judecătorul care îi supraveghează cazul.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Donald Trump spune că avocații săi susțin că nu există niciun caz împotriva lui

În discursul său, Trump a citat analiști anonimi care au spus că nu există din nou dovezi solide despre el „Fiecare expert și analist juridic a spus că nu există niciun caz”, a spus Trump mulțimii.

El a spus că atunci când a fost pus sub acuzare, avocații lui i-au spus „nu e nimic aici, nici măcar nu spun ce ai făcut”. Cea mai mare lovitură pentru Trump în toate acestea este că acuzațiile au venit în New York City, orașul pe care l-a ajutat să-l construiască și care l-a construit.

„Deci iată-ne acum, într-un oraș care era atât de amabil în urmă cu 4 sau 5 ani”, a spus el.

„Țara noastră trece prin iad” – Donald Trump

„Țara noastră trece prin iad. Justiția este folosită politic. Nu putem lăsa asta să se întâmple”, susține fostul președinte în discursul său.

El descrie cele două momente în care a fost pus sub acuzare – o premieră istorică pentru orice președinte – ca fiind „înșelătorii”. Trump menționează raidul FBI din 2022 pentru a recupera documente guvernamentale sensibile de la proprietatea Mar-a-Lago.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În primele sale declarații publice de când a fost acuzat de 34 de infracțiuni legate de fraudă în afaceri, Trump a spus: „Singura infracțiune pe care am comis-o este să apăr fără teamă națiunea noastră de cei care încearcă să o distrugă. Suntem o națiune în declin”. În timpul călătoriei sale la New York de astăzi, nu a făcut nicio observație publică.

Donald Trump acuză procurorul că a scurs informații și cere demisia acestuia. „Familia mea trece prin iad. Aceasta nu este o investigație, este o persecuție. Avocații spun că nu este niciun caz. Procurorii știau că nu este. Procurorii nu se ocupă de infracționalitatea din New York, ci de mine. Suntem în epoca URSS în America”, declară fostul președinte. https://cdn.jwplayer.com/manifests/hhlOQPEX.m3u8

Donald Trump este înconjurat de membri ai familiei și suporteri în sala de bal. Judecătorul din Manhattan nu a impus un ordin de gag, lăsându-i pe mulți întrebându-se ce ar putea spune despre acuzații și arestarea sa mai devreme astăzi.

Lumea râde de noi. Ne-am retras rușinos din Afganistan. SUA au renunțat la independența energetică. Administrația Biden e amenințată cu atacuri nucleare. Au inculpat al 45-lea președinte SUA. Acest caz a fost adus în fata instanței doar pentru a interfera cu prezidențialele din 2024 și ar trebui imediat respins de judecători. A venit FBI peste mine. Mi-a luat pașaportul si documentele medicale, declară fostul președinte.

Citește și: