• Un zvon despre viitorul film „Barbie” al lui Greta Gerwig și Margot Robbie a fost confirmat de o serie de noi postere cu personaj.
  • O glumă frecventă în posterele cu personajele „Barbie” este că fiecare actor Barbie joacă o versiune a lui Barbie care are o profesie unică.
  • Filmul va urmări personajele lui Robbie și Gosling în timp ce se poticnesc în lumea reală.

Un zvon despre viitorul film „Barbie” al lui Greta Gerwig și Margot Robbie a fost confirmat de o serie de noi postere cu personaje: Gerwig și Ryan Gosling sunt departe de a fi singurele care dau viața păpușilor Barbie și Ken din film. Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa și Scott Evans interpretează variante ale lui Ken, în timp ce personaje precum Dua Lipa, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Hari Nef și alții joacă variante ale lui Barbie, screi Variety.

O remarcă frecventă în posterele cu personaje este că fiecare actor Barbie joacă o versiune a lui Barbie care are o profesie unică (Barbie a lui Issa Rae este președinte, Barbie Dupa Lipa este o sirenă, Barbie a lui Nicola Coughlan este diplomat), în timp ce actorii îl interpretează pur și simplu pe Ken. Posterele cu personaje oferă, de asemenea, o primă imagine asupra lui Helen Mirren în rolul naratorului, Will Ferrell în rolul unui CEO Mattel și Michael Cera în rolul lui Allan.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

Filmul va urmări personajele lui Robbie și Gosling în timp ce se poticnesc în lumea reală. Duo-ul a devenit viral anul trecut pentru că a filmat scene din „Barbie” în jurul plajei Venice.

„Nu pot să vă spun cât de umiliți am fost, apropo”, i-a spus Robbie lui Jimmy Fallon despre atenția virală pe care au primit-o pe rețelele de socializare fotografiile ei din film. „Pare că râdem și ne distrăm, dar murim pe dinăuntru. Murind. Am fost ca și cum, acesta este cel mai umilitor moment din viața mea.”

Când a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată că fotografiile de pe platoul de filmare al filmului vor domina buzz-ul de pe internet în felul în care au făcut-o, Robbie a răspuns: „Nu! Adică, știam că aveam de filmat niște exterioare în L.A. Știam că odată ce faci exterioare, vei fi fotografiat. Probabil că va fi o mică mulțime de oameni care vor fi observați pentru că, știi, ieșim puțin în evidență în acele ținute. Așa că știam că va fi un pic de atenție și probabil că unele fotografii vor ajunge acolo, dar nu așa cum s-a întâmplat.”

Citește și: