• Barbie este o marcă a companiei americane de jucării Mattel, lansată în martie 1959, de către americanca Ruth Handler.
  • Până în prezent, au fost create mai mult de 200 de modele diferite ale păpușii Barbie.
  • Barbie Kenova s-a făcut cunoscută în online prin numeroasele operații estetice.

Păpușa Barbie este jucăria care a fascinat aproape orice fetiță în copilărie. Iar de la crearea ei în 1959, de către Ruth Handler au fost elaborate peste 200 de modele. Și unele au inspirat chiar și melodii, sigur îți aduci aminte de melodia de la Aqua.

Visul siluetei ideale Barbie, a făcut-o pe rusoica Angelica Kenova să își schimbe aspectul fizic, prin numeroase operații estetice. Ea a început să se transforme încă din adolescență. Și-a schimba forma feței, dimensiunea ochilor, nasul, buzele și și-a subțiat talia. Azusa Sakamoto a decis să trăiască într-o casă stil Barbie.

O iubesc pe Barbie, dar nu încerc să fiu ca ea, absolut nu! Sunt bine! Aici este colecția mea Barbie. Este fata mea favorită. Îmi place părul, îmi place machiajul, îmi place rochia. Imi place tot. Acum am 222 păpuși Barbie.”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Azusa Sakamoto lucrează în domeniul beauty și locuiește în LA. A cheltuit 80.000 de dolari pentru a casa Barnie care este, evident, plină cu păpuși și suveniruri.

Și când credeai că știi totul despre păpusa care a fascinat lume, stai să vezi noul film Barbie care apare în cinematografe în iunie, cu Margot Robbie în rolul principal.