• Argintiul apare în toate formele posibile, de la gențile supradimensionate de pe podiumul McQueen la pantofii cu toc bloc de la Chanel.
  • Designer-ul Amanda Wakeley îți arată cum poți stiliza ușor nuanțatele de argintiu, în ținute simple dar de impact.
  • Săptămâna trecută, Jennifer Aniston a fost în centrul atenției pe covorul roșu din Los Angeles, îmbrăcată într-unul dintre celebrele sale costume argintii.

Argintiul apare în toate formele posibile, de la gențile supradimensionate de pe podiumul McQueen la pantofii cu toc pătrat de la Chanel. În mod ironic, la doar două luni după ce lumea l-a pierdut pe designerul Paco Rabanne, regele rochiilor strălucitoare cu zale metalice din lumea spațială, pasiunea sa – argintiul – este cea mai în vogă nuanță în acest moment, scrie Daily Mail.

Aceasta culoare este la modă și printre vedetele de la Hollywood, săptămâna trecută, Jennifer Aniston, în vârstă de 54 de ani, a fost în centrul atenției pe covorul roșu din Los Angeles, îmbrăcată într-unul dintre celebrele sale costume argintii.. Este de fapt un argintiu metalic extrem de ușor de purtat, foarte ofertant și fun.

Designer-ul Amanda Wakeley îți arată cum poți stiliza ușor nuanțatele de argintiu

„Îl poți folosi pentru a-ți actualiza garderoba – nu este atât de înfricoșător pe cât ți-ai putea imagina”, spune Wakeley, care ne arată cum stilizează trendul, „în speranța că vă va inspira să îl încercați”.
Voi începe ușor.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Dacă argintiul de sus până jos vi se pare un pic prea Jane Fonda Barbarella, începeți cu o pereche de cizme argintii de calitate. Eu le-am asortat pe cele de inspirație cowboy, cu un pulover de mătase. Vorbim despre impact!”

„Rămânând la accesorii, câteva coliere cu lanțuri argintii groase sunt la fel de fashion. Argintul aproape de față este ca și cum ai purta un reflector.”

„O bluza din paiete argintii are același efect flatant. Este de fapt o rochie mini, dar nu am vrut să merg pe super-scurtă, așa că am băgat-o în blugi negri cu talie înaltă și nu ai ști niciodată că nu este un top.”, spune designerul.

„Jigsaw are câteva piese extrem de speciale în acest sezon. De exemplu, aceasta fusta sclipitoare, pe care am asortat-o cu un hanorac din cașmir gri și niște sandale pentru un look relaxat, dar de lux.”

„În cele din urmă, pantalonii evazați cu paiete ombre, sunt perfecți pentru o petrecere. Asortați-i cu o cămașă de mătase și o jachetă supradimensionată pentru cină, aceștia sunt speciali fără a se rupe de bancă.”, spune ea.

Citește și: