• Casele de modă au readus fustele midi pe podium în această primăvară.
  • Aceste fuste sunt ușor de purtat cu orice ocazie, chiar și când vremea nu este însorită.
  • Influencerii au început și ei să promoveze această tendință pe rețelele sociale.

Fustele midi sunt articolul vestimentar preferat al pasionaților de fashion în primăvara anului 2023. La începutul lunii martie, creatorii de conținut de pe TikTok au început și ei să vorbească despre fustele midi, încurajându-și urmăritorii să le introducă în garderoba lor. 

În timp ce unii designeri de modă susțin în continuare trendul fustelor mini, mulți alții aduc fustele midi în lumina reflectoarelor, scrie Independent. Casa de modă de lux Dior a prezentat pe podium mai multe fuste midi elegante. Multe dintre imprimeuri erau fie florale, fie abstracte, iar altele erau confecționate din tartan și asortate cu șosete și tocuri lăcuite.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Designerul Christopher Kane a lansat și el câteva fuste midi, însă abordarea sa a fost diferită. El a optat pentru un material mult mai fin și prețios, îmbinat armonios cu dantelă. Colecția sa de primăvară-vară are un aer retro, adus la actualitate într-o manieră inedită.

Cum creezi un outfit confortabil și stilat

Ținutele de pe podium nu sunt întotdeauna ușor de recreat acasă. Tocmai de aceea, influencerii și creatorii de conținut de pe rețelele sociale pot reprezenta surse de inspirație pentru această primăvară. Fustele midi au acaparat recent internetul și au devenit un subiect de discuții important pentru pasionații de modă. Astfel, am selectat câteva sfaturi pentru ca tu să poti realiza ținute inedite cu articolele vestimentare pe care le ai deja în garderobă.

În zilele mai friguroase de primăvară, poți opta și tu pentru o fustă în formă de A, asociată cu un pulover pufos și cizme până la genunchi. Fii sigură că o ținută de acest tip nu este doar în pas cu ultimele tendințe, ci este și foarte confortabilă. Iar dacă simți că vremea de afară te descurajează din a experimenta cu fustele midi, nu ezita să porți și o pereche de colanți sau dresuri mai groase, pentru un plus de confort.

Imediat cum vremea de afară îți va permite, optează pentru o fustă midi în locul blugilor. Alege o fustă din denim, asociată cu un tricou simplu sau cu imprimeu. Dacă simți nevoia unui plus de stil, poți purta o pereche de tocuri elegante. Totuși, amintește-ți că poți oricând să optezi pentru o pereche de teniși pentru un look relaxat de weekend.

Poți opta și pentru o ținută monocromă, care te va ajuta să ieși în evidență în orice situație. Alege o culoare care te avantajează sau pe care o îndrăgești și întocmește-ți o ținută „asortată”. Dacă nu te simți inspirat, este bine să știi că rozul este culoarea anului 2023, conform Independent. Adaugă o fustă midi în ținuta ta și ești pregătită pentru o ieșire în oraș. În ceea ce privește încălțările, alege perechea cea mai potrivită pentru vremea de afară.

Citește și: