• Donald Trump Jr nu a fost numit în documentele de acuzare.
  • Fiul fostului președinte a confirmat mai târziu că este el, în timp ce se alătură tatălui său pentru a critica acuzațiile.
  • Donald Trump Jr nu a fost acuzat de nicio abatere în dosarul penal.

Donald Trump Jr a recunoscut că a semnat personal unul dintre cecurile trimise lui Stormy Daniels, informează The Independent. Fiul fostului președinte a declarat că o parte din rechizitoriul lui Trump pentru 34 de acuzații de falsificare a dosarelor de afaceri se referă la propriile sale acțiuni.

„Acel fiu sunt eu. După cum am spus, în mod clar nici nu este o încălcare a finanțării campaniei, dacă este din propria lui încredere, nu a unei campanii, nu din campanie, nu din fondurile strânse din aceasta. Deci, nimic nu are de fapt niciun sens”, a spus Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr nu a fost numit în documentele de acuzare, dar a confirmat mai târziu că este el, în timp ce se alătură tatălui său pentru a critica acuzațiile. Fiul fostului președinte nu a fost acuzat de nicio abatere în dosarul penal.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

În schimb, procurorii susțin că a fost comisă o infracțiune atunci când această plată – și multe altele – către Cohen au fost înregistrate în mod fals în evidențele comerciale ale Organizației Trump. Potrivit procurorilor din Manhattan, Trump și Cohen au efectuat o schemă de „prinde și ucide” înainte de alegerile din 2016.

Plățile ar fi fost făcute pentru a reduce la tăcere mai mulți oameni cu presupusele aventuri pe care le-a avut Donald Trump cu diverse femei. Fostul președinte „a falsificat în mod repetat și fraudulos înregistrările de afaceri din New York pentru a ascunde o conduită criminală care a ascuns informații dăunătoare de la votul publicului în timpul alegerilor prezidențiale din 2016”, se arată în documentele de acuzare.

Trei presupuse afaceri specifice și plăți în bani liniștiți au fost menționate în documentele de taxare – o plată de 130.000 de dolari către starul de film pentru adulți Daniels, o plată de 150.000 de dolari către fostul model playboy Karen McDougal și o plată de 30.000 de dolari către un portar de la Trump Tower care a susținut că deținea informații că fostul președinte aavut un copil cu o femeie în timp ce era căsătorit cu Melania.

Citește și: