• Donald Trump nu și-a menționat unii membri ai familiei în discursul său.
  • Donald Jr, Eric și Tiffany Trump au apărut toți pentru a-l auzi pe fostul președinte vorbind.
  • Trump și-a lăudat mai mulți membri ai familiei, dar nu și-a menționat soția.

Melania Trump nu a fost alături de fostul președinte Donald Trump în timpul discursului său de după acuzare la Mar-a-Lago de marți, scrie Business Insider. Donald Trump a vorbit cu o mulțime de susținători fideli la casa sa din Florida, marți seară, după ce s-a întors de la acuzarea sa din New York, unde s-a confruntat cu 34 de acuzații de falsificare a dosarelor de afaceri.

În timp ce Donald Jr, Eric și Tiffany Trump și partenerii lor au fost văzuți în sala de bal, soția și fiica lui cea mare au lipsit. Corespondentul NBC News, Vaughn Hillyard, a postat pe Twitter o imagine de la fața locului, menționând lipsa unor persoane importante din viața fostului președinte:

Cazul împotriva lui Donald Trump are o semnificație deosebită pentru viața sa de familie deoarece se învârte în jurul acuzațiilor conform cărora a folosit abuziv fondurile de campanie pentru a plăti actrița de film pentru adulți Stormy Daniels, care spune că a avut o aventură cu el în timp ce era cu Melania.

În timpul discursului său, Trump a evidențiat mai mulți membri ai familiei, inclusiv Ivanka – dar nu și-a menționat soția absentă. Vorbind despre „slujba fantastică” pe care a făcut-o „marea sa familie”, el i-a menționat pe Donald Jr, Eric, Ivanka și Barron Trump.

„Am un fiu aici, Donald Jr, care a făcut o treabă grozavă, un alt fiu aici, Eric, care a făcut o treabă grozavă și Ivanka”, a spus el. De asemenea, Melania nu a fost văzută însoțindu-l pe Trump în timpul audierii sale la New York.

Melania a fost văzută ultima dată luând cina cu Donald Trump la Mar-a-Lago, joi, imediat după ce a apărut vestea cu privire la acuzare. Ivanka Trump a făcut o vizită pentru a-l vedea la Mar-a-Lago duminică, înainte de acuzare.

Citește și: