• Brooklyn Peltz Beckham și soția sa, Nicola, au sărbătorit prima aniversare a nunții lor.
  • Brooklyn a postat o fotografie în care cei doi se sărută, însoțită de un mesaj de dragoste emoționant.
  • Brooklyn și Nicola s-au căsătorit pe 9 aprilie 2022, în cadrul unei ceremonii uimitoare care a avut loc la proprietatea de pe malul oceanului a părinților actriței, Nelson și Claudia Peltz, în Palm Beach.

Legătura dintre Brooklyn Beckham și Nicola Peltz este la fel de solidă ca în prima zi. Cei doi tineri au sărbătorit un an de când și-au spus ,,Da”, ocazie cu care și-au transmis și câteva mesaje emoționante de dragoste pe rețelele sociale.

Întrucât evenimentul este unul cu adevărat special pentru tinerii îndrăgostiți, cei doi au ținut să sărbătorească ziua și cu o dedicație făcută pe rețele sociale, unde îi urmăresc mii de fani, scrie Hello Magazine.

Pentru soția lui, Brooklyn a postat o fotografie în care cei doi se sărută, însoțită de un mesaj de dragoste emoționant: „Astăzi, acum 1 an, m-am căsătorit cu cea mai bună prietenă a mea. Sunt extrem de norocos să te numesc soția mea!” , a scris Brooklyn în descrierea pozei de pe Instagram.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
FOTO – Instagram

El a continuat: „La cât mai mulți ani, iubito. Te iubesc mult, mult, mult!” , adăugând: Să ne distrăm la fel de bine când vom fi bătrâni cum ne distrăm acum când suntem tineri. „

La rândul ei, Nicola a reacționat rapid postare în secțiunea de comentarii. Exprimându-și devotamentul, ea a scris: „Te iubesc atââââât de mult! Îmi place să fiu soția ta”.

Brooklyn și Nicola, care se bucură în prezent de o vacanță romantică în Japonia, s-au căsătorit pe 9 aprilie 2022, în cadrul unei ceremonii uimitoare care a avut loc la proprietatea părinților actriței, Nelson și Claudia Peltz, pe malul oceanului, în Palm Beach. A fost un eveniment plin de vedete, mai multe fețe celebre, printre care Gordon Ramsay și Serena Williams, au participat la nuntă.

Citește și:

Avocatul lui Trump califică acuzațiile împotriva fostului președinte drept un „sandviș cu șuncă râncedă”

Pastilele anti-îmbătrânire ar putea apărea pe piață în următorii cinci ani. Cum vor acționa pilulele
 Universitățile din Japonia revin la examenele pe hârtie. „Folosirea textului generat de ChatGPT nu este permisă în nicio lucrare”