• Avocatul fostului președinte Trump a calificat duminică acuzațiile care i se aduc clientului său drept un „sandviș cu șuncă râncedă” .
  • Trump și consilierii săi au criticat cazul împotriva sa încă dinainte de a fi pus oficial sub acuzare în Manhattan săptămâna trecută.
  • Fostul președinte se confruntă cu 34 de acuzații de infracțiuni legate de falsificarea documentelor de afaceri, care decurg din presupusele plăți de bani pentru tăcere făcute lui Stormy Daniels.

Avocatul fostului președinte Trump a calificat duminică acuzațiile care i se aduc clientului său drept un „sandviș cu șuncă râncedă” .

Nu ar trebui să avem un sistem de justiție penală care începe prin a lua în vizor oameni” , a declarat Jim Trusty, avocatul lui Trump, în cadrul emisiunii «This Week» de la ABC, citează The News Tribune.

Trump și consilierii săi au criticat cazul împotriva sa încă dinainte de a fi pus oficial sub acuzare în Manhattan săptămâna trecută. Fostul președinte se confruntă cu 34 de acuzații de infracțiuni legate de falsificarea documentelor de afaceri, care decurg din presupusele plăți de bani pentru tăcere făcute lui Stormy Daniels și altor persoane înainte de alegerile din 2016.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Dar Trump, care a devenit primul fost președinte din istoria SUA care se confruntă cu acuzații penale, a ieșit la atac și a lansat o ofensivă puternică împotriva procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, care instrumentează cazul. Echipa de avocați a lui Trump s-a alăturat criticilor procurorului districtual.

Alvin Bragg a candidat la funcția de procuror spunând că este cel mai potrivit pentru a-l elimina pe Donald Trump” , a declarat Trusty.

Trump l-a criticat public și pe judecătorul din acest caz, susținând că este părtinitor. Donald Trump Jr. a postat pe rețelele sociale o fotografie cu fiica judecătorului, iar echipa lui Trump a atacat familia judecătorului pentru presupusa lor afinitate și implicare în politica democrată. Dar Trusty a susținut că atacurile la adresa judecătorului nu au fost ceva personal” .

Era vorba de a sublinia faptul că au o prejudecată, că au un interes politic care este contrar celui al președintelui Trump „, a spus Trusty. Dacă există un temei juridic real pentru descalificarea (judecătorului), ei îl vor urmări” .

Citește și:

Macron se dezice de SUA. Discurs anti-american pe tema Taiwanului

Pastilele anti-îmbătrânire ar putea apărea pe piață în următorii cinci ani. Cum vor acționa pilulele

Universitățile din Japonia revin la examenele pe hârtie. „Folosirea textului generat de ChatGPT nu este permisă în nicio lucrare”