• Victoria Beckham a vizitat casa părinților săi din Essex și a făcut un tur al dormitorului ei din copilărie, împărtășind momentele cu fanii de pe Instagram.
  • Vedeta le-a prezentat fanilor săi imagini din dormitorul ei, însă aceștia au fost șocați să vadă ce păpuși avea.
  • Victoria Beckham este cântăreață, dansatoare și designer de modă și a făcut parte din trupa Spice Girls.

Victoria Beckham a vizitat weekend-ul trecut casa unde a copilărit. Soția fostului fotbalist David Beckham a retrăit amintiri foarte frumoase la casa din Essex a părinților săi. Vedeta le-a prezentat fanilor săi imagini din dormitorul ei, însă aceștia au fost șocați să vadă ce păpuși avea, scrie Daily Mail.

Victoria Beckham a publicat imagini din dormitorul unde a copilărit

Fosta membră a trupei Spice Girl a hotărât să plece la părinții ei, însă doar pentru un weekend. Vedeta le-a spus fanilor săi că va dormi chiar în dormitorul unde și-a petrecut copilăria.

Realitatea însă i-a depășit toate visele din copilărie Victoriei Beckham, care a devenit una dintre cele mai mari vedete din Marea Britanie. Cu ocazia vizitei sale, vedeta a făcut turul casei pentru fanii ei de pe rețelele sociale.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ajunși în dormitorul său, fanii au fost șocați să vadă o păpușă care părea desprinsă de pe platoul de filmare al unui film de groază. Cu toții au întrebat ce sunt acele păpuși, dar Victoria Beckham a spus că nu sunt ale ei, ci ale mamei sale.

A recunoscut însă că celelalte păpuși îi aparțin și chiar și-a amintit și când le-a primit. ,,Am primit aceste păpuși de Crăciun, când eu și sora mea eram foarte mici. Părinții noștri ni le-au făcut cadou și am fost foate încântate” , a declarat vedeta.

,,Mătușa Sally” și ,,Worzel Gummidge” , cele două păpuși, i-au făcut copilăria frumoasă Victoriei Beckham, chiar dacă și aceste două păpuși sunt foarte înfricoșătoare, după cum se poate vedea în video.

Prima casă în care au locuit Victoria şi David Beckham acum 25 de ani

Într-un clip scos la iveală, David Beckham a fost văzut oferind fanilor un tur al primei case pe care el și Victoria au împărțit-o.

În urmă cu 25 de ani, un prezentator de la Sky Sports a fost invitatul lui David Beckahm, care i-a făcut turul casei sale.

În filmarea din 1997, David Beckham avea doar 22 de ani şi locuia cu Victoria într-o casă de 150.000 de lire sterline din Salford. Aflat la începutul carierei sale la Manchester United, un David modest i-a arătat invitatului său chiar şi găurile din pereţii casei sale. Şi nu s-a sfiit să deschidă uşa dormitorului, unde toate perechile lui de încălţăminte sport erau aliniate lângă caloriferul care era suport şi pentru mica lui colecţie de curele, iar într-un colţ, câteva standere îi susţineau hainele.

Printre obiectele evidenţiate, s-a aflat şi un decupaj din carton în mărime naturală cu imaginea lui David. ,,Mama iubitei mele şi-a dorit asta” , a explicat sportivul, referindu-se la mama Victoriei Beckham.

Doi ani mai târziu, David şi Victoria Beckham aveau să se căsătorească – şi tot atunci aveau să facă un salt enorm, cumpărând cu 2,5 milioane de lire clădirea cunoscută atunci ca Rowneybury House, din Hertfordshire, botezată ulterior Beckigham Palace.

Între timp, au vândut proprietatea, iar azi trăiesc într-o casă de 31 de milioane de lire din exclusiva zonă londoneză Holland Park – preţul locuinţei este de 45 de ori mai mare decât cel al unei locuinţe obişnuite în Londra şi de trei ori mai mare decât cel al casei din California în care locuiesc Harry şi Meghan Markle.

Victoria şi David Beckham mai deţin case în regiunea Ctswolds şi în Miami.

Citește și:

Vacanță în luna mai: Cele mai frumoase destinații, de la o insulă italiană la road trip în Canada

Bella Hadid vorbește despre problemele sale de sănătate. Cu ce boală se confruntă modelul

VIDEO. Marvel lansează trailerul pentru „Secret Invasion”. Când apare serialul și unde îl vei putea vedea