• Fostul lider PSD și-a lansat emisiunea de gătit, „Bucătăria de acasă”, pe YouTube.
  • Liviu Dragnea anunță că mâncarea va conține „doar ingrediente sănătoase și românești”.
  • Un val de glume a apărut odată cu postarea primului videoclip pe canalul de YouTube.

Liviu Dragnea trece de la politică la „cratiță”. Fostul lider PSD și-a lansat canal de YouTube, dedicat… gătitului. În primul episod al emisiunii denumite simbolic „Bucătăria de acasă”, politicianul a pregătit mâncare de fasole galbenă.

La începutul videoclipului, Dragnea își întâmpină urmăritorii: „Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de fasole galbenă păstăi”.

Acesta a anunțat anterior lansarea unui canal de YouTube și a unei emisiuni culinare, pe contul său de Facebook. Liviu Dragnea a transmis publicului larg că „a venit vremea să începem să mâncăm sănătos”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Pe YouTube, Dragnea a menționat că rețetele prezentate în noua sa emisiune vor fi realizate „doar din ingrediente sănătoase și românești”. Mai mult, vrea să promoveze „mâncare fără gluten”.

Glumele apărute după ce Liviu Dragnea și-a lansat emisiune culinară

Deloc imprevizibil, odată cu lansarea noii sale emisiuni, Liviu Dragnea a atras și un val de comentarii și glume de la publicul larg. Multe dintre reacțiile primite sunt ironice și includ glume pe seama acestuia.

„Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!”, scrie una dintre persoanele care au vizualizat emisiunea lui Dragnea. Comentariul se referă la sentința de 3 ani și șase luni de închisoare cu executare primită de fostul lider politic. Un alt urmăritor scrie :„Vă propun slogan: „De la pușcărie, în bucătărie / Din pârnaie, la tigaie”.

Multe dintre glumele făcute pe seama lui Liviu Dragnea sunt referitoare fie la condamnarea acestuia, în urma acuzațiilor oficiale, instigare la abuz si instigare la fals intelectual. „Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă” a scris un internaut în secțiunea de comentarii a videoclipului. Fostul lider PSD continuă să posteze pe conturile sale de Facebook, TikTok și YouTube.

@liviudragneareal #liviudragnea #bucatariadeacasa #liviudragneagateste ♬ sunet original – Vlad Costea

„Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria”

„Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit”

„Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită.”

„Gordon Ramsay după o lună în Vaslui”

„Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?”

„Pasul 1: Se fură fasolea”

„Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!”

„O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”

„Să-l invitați și pe Ciolacu să se acomodeze cu situația pe când urmează”

Citește și:

FOTO. Lista miliardarilor lumii care se întrec să-și construiască propriile orașe utopice

Alec Baldwin și soția lui au sărbătorit 11 ani de la logodnă. Mesajul emoționant al actorului

Farsă de 1 aprilie la Hollywood. Sarah Polley, nevoită să returneze Oscarul câștigat recent