• Alec Baldwin a scris un text înduioșător pentru soția sa, într-o postare pe Instagram.
  • Cei doi s-au cunoscut în 2011 și și-au oficializat relația prin logodnă în 2012.
  • Cuplul are 7 copii împreună: patru băieți și trei fete.

Alec Baldwin și-a sărbătorit aniversarea de 11 ani alături de soția sa, Hilaria Baldwin. În weekend, cei doi au folosit Instagram pentru a împărtăși acest moment inedit din relația lor cu publicul larg.

Acum aproximativ șase săptămâni, Hilaria, în vârstă de 39 de ani, a marcat a 12-a aniversare de când ea și Alec Baldwin s-au cunoscut. Nu este un secret că celor doi le place să își țină fanii la curent cu evenimentele importante din relația lor.

Se pare că cei doi s-au întâlnit prima oară pe data de 18 februarie a anului 2011. Conform Daily Mail, Alec și Hilaria s-au întâlnit pentru prima oară în restaurantul Pure Food and Wine, în New York. Restaurantul este deținut de Sarma Melngailis, cunoscută pentru afacerile sale și pentru cariera sa culinară.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Recent, Hilaria a postat un selfie realizat în lift, alături de soțul său. Pe fotografie a fost adăugat textul „ne-am logodit acum 11 ani, în data de azi”. Alec a postat și el o fotografie, alături de o descriere scurtă, însă emoționantă.

Care este mesajul actorului Alec Baldwin pentru Hilaria

„Astăzi se împlinesc unsprezece ani de când m-am logodit cu o ființă minunată. Ea se află undeva, sub această grămadă”, a scris actorul pe Instagram. Fotografia o înfățișează pe Hilaria întinsă pe podeaua casei, înconjurată de câțiva dintre copiii lor.

Baldwin își continuă mesajul: „11 ani, 7 copii și un ocean de amintiri mai târziu, te iubesc, Hilaria”. Astfel își încheie actorul nominalizat la Oscar postarea de pe Instagram, realizată cu ocazia aniversării alături de soția sa.

Se pare că trei dintre cei patru băieți ai familiei Baldwin încercau să obțină atenția mamei lor, în fotografia postată de Alec pe Instagram. Cei patru băieți ai cuplului sunt Rafael (șapte ani), Leonardo (șase ani), Romeo (patru ani) și Eduardo (doi ani). Ei au și trei fete, și anume Carmen (nouă ani), Maria (doi ani) și Ilaria (șase luni).

Alec Baldwin mai are încă o fiică, Ireland, în vârstă de 27 de ani, din căsătoria sa anterioară. Acesta a mai avut o relație, alături de actrița și cântăreața americană Kim Basinger. Cei doi au divorțat în anul 2002, după o căsnicie care a durat nouă ani.

Citește și:

FOTO. Lista miliardarilor lumii care se întrec să-și construiască propriile orașe utopice

Un roman clasic american republicat cu un avertisment pentru cititori: „Carte rasistă, problematică și ofensatoare”

Bebelușul care a supraviețuit cutremurului din Turcia s-a întors în brațele mamei sale după 54 de zile