• Sarah Polley a fost șocată după ce a primit o scrisoare în care i se cerea să returneze Oscarul câștigat recent.
  • „Oscarul pe care l-ați primit a fost dat din greșeală”, scria în scrisoare
  • Polley a câștigat luna trecută trofeul pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru filmul „Women Talking”.

Sarah Polley a fost șocată după ce a primit o scrisoare în care i se cerea să returneze Oscarul câștigat recent. Cu toate acestea, scenarista și regizoarea, care a devenit celebră ca actriță în anii 1990, și-a dat seama rapid că scrisoarea nu a fost scrisă de Academie, ci de copilul ei de 11 ani, ca parte a unei farse de Ziua Păcălelilor de 1 aprilie.

Împărtășind scrisoarea pe Twitter, Polley a scris: „Copilul meu de unsprezece ani a făcut o glumă de Ziua Păcălelilor de 1 aprilie anul acesta”. Polley a câștigat luna trecută trofeul pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru filmul „Women Talking”, dar scrisoarea glumeață îi cerea să îl „trimită înapoi la Los Angeles” pentru ca acesta să fie acordat „celui mai bun scenariu adaptat care se cuvine”: All Quiet on the Western Front”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
Foto- Twitter

„Scrisoarea” începea astfel: „Vă spunem acest lucru cu cele mai profunde regrete: Oscarul pe care l-ați primit a fost acordat din greșeală”.
Copilul lui Polley a continuat glumind că șefii știau de eroarea lor la momentul respectiv, dar au vrut să evite o altă gafă Moonlight/La La La Land, care l-a văzut pe acesta din urmă desemnat în mod incorect drept câștigător al premiului pentru cel mai bun film.

„Considerăm că este greșit să primiți asta pe 1 aprilie, deoarece probabil veți crede că este o glumă, așa că o altă scrisoare va fi trimisă asigurându-vă că nu este o glumă”, a continuat „scrisoarea”.

„Acest lucru este mult prea dur pentru a fi o glumă, ne cerem scuze pentru orice neplăcere pe care v-am putut-o cauza”.
Secțiunea de comentarii a lui Polley de pe Twitter a fost inundată de mesaje de la urmăritori care au lăudat talentul comic al copilului ei.

Citește și: