• Un artist a împărtășit o serie de imagini A.I. care au recreat punctul de vedere al lui Chris Rock de la gala premiilor Oscar 2022.
  • Imaginile au fost distribuite pe Twitter, mulți utilizatori fiind înspăimântați de realismul acestora.
  • În ultimul an, Will Smith ar fi „încercat dar fără succes” să se împace cu Chris Rock.

În timpul galei Oscarurilor din 2022, gazda Chris Rock a făcut o glumă despre capul ras al lui Jadei Pinkett Smith, soția lui Will Smith, care a ales acest stil pentru a face față alopeciei. Will Smith a fost foarte nemulțumit de gluma lui Rock și a urcat pe scenă, lovindu-l pe gazda cu o palmă. El a strigat apoi către Rock să nu mai rostească numele soției sale într-un mod ofensator.

Un artist a creat acum o serie de imagini folosind software-ul Midjourney, bazat pe inteligența artificială, pentru a recrea evenimentul din perspectiva lui Chris Rock. Imaginile oferă o nouă perspectivă asupra incidentului și pot ajuta la înțelegerea modului în care acesta a fost perceput de gazdă.

Artistul a distribuit prima dintre cele patru imagini, însoțită de textul POV: Tocmai ai vorbit urât despre soția lui Will Smith la Oscaruri (Mare greșeală)” .

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

A.I. începe să mă sperie”

Imaginile au fost distribuite pe Twitter, mulți utilizatori fiind înspăimântați de realismul acestora.

Îmi pare rău, dar chestia asta cu inteligența artificială începe să mă sperie” , a scris un utilizator.

„Acest lucru mă face să mă simt profund inconfortabil” , a adăugat un altul, în timp ce un al treilea a declarat că epoca falsurilor profunde este aici!” .

Software-ul Midjourney a decis să dezactiveze temporar gratuitatea platformei sale, la câteva zile după ce o imagine generată de inteligența artificială cu Papa Francisc purtând o jachetă pufoasă inspirată de Balenciaga a devenit virală pe Twitter.

Platforma își propune să rezolve rapid problemele și să ofere din nou nivelul gratuit al serviciilor sale de inteligență artificială de calitate înaltă pentru utilizatori.

În ultimul an, Will Smith ar fi încercat fără succes” să se împace cu Chris Rock.

În luna iulie a anului trecut, Smith a postat un videoclip în care își cerea scuze pentru acțiunile sale. Am luat legătura cu Chris [Rock], iar mesajul care a venit înapoi este că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi gata, va lua legătura cu el”, a spus el.

În timpul unui spectacol de stand-up, Rock a abordat pălmuirea de la Oscaruri și a spus că „nu a fost o victimă” .

Toată lumea știe că s-a întâmplat” , a spus Rock. Am fost pălmuit acum un an. Am fost pălmuit la Oscaruri de acest nenorocit. Iar oamenii întreabă: „«A durut?». Încă doare. M-a lovit atât de tare, încât aud încontinuu în cap «Summertime»” , a spus artistul.

Citește și:
Imaginea cu Papa Francisc generată de A.I. stârnește îngrijorare. Ce spun experții despre inteligența artificială

La un an după ce a fost pălmuit de Will Smith, Chris Rock ripostează pe Netflix: „Încă doare”

Schimb de replici pe Twitter între ministerele britanic și rus de Ziua Păcălelilor. Răspunsul Rusiei