• Ministerele de Externe ale Marii Britanii și Rusiei au fost implicate într-un scandal pe Twitter de ziua Păcălelilor.
  • Vineri, Rusia a publicat doctrina sa de politică externă, care a subliniat răspunsurile la așa-numitele „amenințări existențiale” la adresa hegemoniei americane.
  • Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare din Marea Britanie a răspuns: „Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie este Mâine” .

Ministerele de Externe ale Marii Britanii și Rusiei au fost implicate într-un scandal pe Twitter de ziua Păcălelilor.

Ieri, Rusia a publicat doctrina sa actualizată de politică externă, care a subliniat răspunsurile la așa-numitele „amenințări existențiale” și sprijinul pentru liderii regionali non-occidentali într-o provocare la adresa hegemoniei americane, scrie Sky News.

Pe lângă anunț, ministerul său pentru afaceri externe a postat pe Twitter: „Politica externă a Rusiei este pașnică, deschisă, previzibilă, consecventă și pragamatică și se bazează pe respectul pentru principiile și normele universal recunoscute ale dreptului internațional” .

Recomandări

POPOVICI SE CALIFICĂ ÎN FINALĂ
REZULTATE FINALE LA EUROPARLAMENTARE
TINERII ROMÂNI NU CONTINUĂ STUDIILE
IORDĂNESCU INTRĂ ÎN TOP 10
UNDE MERGI ÎN VACANȚĂ?
CUM LUCREAZA ANGAJAȚII ROMÂNI?

Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare din Marea Britanie a răspuns: „Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie este Mâine” .

Ministerul rus de externe a răspuns azi cu un link către site-ul său, care include titluri „crime politice comise de Regatul Unit” și „exemple de țări occidentale care fabrică pretexte pentru agresiune” .

Postarea de pe Twitter: „Ziua Păcălelilor este aici! Am reparat linkul pentru tine” .

Citește și:

Rusia preia președinția Consiliului de Securitate al ONU. Kievul o consideră o mișcare „absurdă”

RAPORT. Rusia pierde sisteme greu de înlocuit. Occidentul: Forțele Rusiei nu reușesc să găsească și să distrugă artileria ucraineană

Donald Trump a strâns peste 4 milioane de dolari în 24 de ore de la punerea sub acuzare: „Sunt gata să lupt”