• Fotomodelul se confruntă cu o infecție dentară, cauzată de o intervenție medicală mai veche.
  • Bella Hadid a explicat fanilor întreaga sa experiență cu problemele de sănătate.
  • Vedeta a mărturisit că se luptă cu probleme legate de stima de sine.

Bella Hadid a adresat zvonurile cu privire la problemele sale de sănătate și a explicat fanilor ce s-a întâmplat. În vârstă de 26 de ani, fotomodelul a dezvoltat o infecție dentară, în urma  unei intervenții chirurgicale care a avut loc anul trecut. Vedeta a explicat că urmează să rezolve problema luni, 3 aprilie.

Medicii Bellei i-au prescris antibiotice și calmante pentru infecția maxilarului. Problemă s-a ivit acum o lună, când vedeta a împărtășit un selfie pe rețelele sociale. Ea le-a arătat fanilor leziunile care i-au apărut pe față, crezând că este vorba doar despre o erupție cutanata, conform Daily Mail.

„Practic, durerea cauzată de infecția maxilarului a ajuns să-mi coboare în tot corpul, prin toți ganglionii mei limfatici. Durerea asta e ceva cu adevărat diferit” spune Bella Hadid. 

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Cu ce boală se confruntă Bella Hadid

Bella Hadid a vorbit și despre lupta sa cu boala Lyme, pe care a contactat-o inițial în 2012. Fotomodelul mărturisește că infecția sa dentară nu este foarte diferită de boala Lyme, din anumite puncte de vedere. Ea explică faptul că are fața la fel de congestionată și atunci când i se declanșează afecțiunea.

@babybella777 #screammovie ♬ original sound – Bella Hadid

„Urăsc să mă uit în oglindă sau să fac poze, în special în ultima vreme. Mi se face rău de fiecare dată când mă privesc. Am avut parte de ani și ani din asta. Dacă sunt aranjată, poate voi încerca, pentru fete. Dar este atât de greu să faci asta ca profesie, în timp ce te simți și arăți atât de rău” povestește modelul.

Bella Hadid a adăugat: „Și dacă te uiți la fotografiile cu mine de la locul de muncă, din ultimii opt ani, poți să faci diferența dintre momentele când mi se declanșează Lyme și momentele în care sunt sănătoasă. E cu totul altă fată. Și mi-e milă de ea, de corpul ei.”

Hadid a adăugat: „Îți mulțumesc că ai urmărit asta și că știi puțin mai multe despre mine, despre o parte importantă a vieții mele de zi cu zi. Înseamnă mai mult pentru mine decât ați crede și mă simt mai aproape de voi acum. Vă iubesc pe toți mult, foarte mult. Îngerii mei.”

Citește și: